Jeugdbeschermer vacatures

Vacatures jeugdbeschermer
De vacature jeugdbeschermer vind je bij Maandag®! Beschik je over een afgeronde HBO opleiding en een SKJ-registratie? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk meteen onze actuele vacatures.
Lees verder
De functie van jeugdbeschermer heeft als taak het uitvoeren van jeugdbeschermingsmaatregelen aan minderjarigen die bedreigd worden in hun ontwikkeling. Als jeugdbeschermer ben je zowel in het vrijwillig als gedwongen kader werkzaam. Hierbij staat de veiligheid van de kinderen in het gezin voor jou voorop.
 
Zo stel je als jeugdbeschermer een plan van aanpak op samen met het gezin, je netwerk en je collega’s. En  ben je de leidinggevende van de jeugdzorgwerkers. Binnen een gezin vervul je een regiefunctie en zal je verschillende rollen op je moeten nemen. Het hoofdpoel blijft hierbij de veiligheid van het kind en het herstellen van gezinsrelaties.
  
Bij Maandag® geven we jou als zorgprofessional de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Dus wil je zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres! Bekijk de vacatures als jeugdbeschermer bij Maandag® en solliciteer!
 
jeugdbeschermer vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

487 gevonden resultaten

None