Gezinsvoogd vacatures

Als jeugdzorgprofessional op zoek naar een vacature gezinsvoogd? Deze vind je bij Maandag®! We zijn regelmatig op zoek naar kandidaten met een afgeronde hbo-opleiding MWD of SPH. Bekijk de actuele vacatures of neem contact op met een Maandag® vestiging bij jou in de buurt!

In de rol van gezinsvoogd vervul je een regierol, waarbij het accent ligt op een vrijwillige en duurzame begeleiding/coaching. Je analyseert probleemsituaties van opgroeiende minderjarigen binnen het gezin en vertaalt deze naar een concreet hulpverleningsplan. Hierbij onderhoud je een duurzame werkrelatie met het betrokken gezin en organiseert/coördineert voor hen de nodige hulp en zorg.

Ook heb je als gezinsvoogd nauw contact met het betrokken netwerk van deskundigen, scholen en zorgaanbieders. Een verantwoordelijke functie, die vraagt om relativeringsvermogen en de nodige flexibiliteit.
Ga je bij Maandag® als gezinsvoogd aan de slag, dan kun je bij verschillende opdrachtgevers ervaring opdoen. Een mooie opstap voor je verdere carrière binnen de zorg! Bekijk onze actuele vacatures als gezinsvoogd en solliciteer meteen!

gezinsvoogd vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

487 gevonden resultaten

None