Zoeken

Jeugdzorg
filters wissen
00

vacatures gezinsvoogd

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures gezinsvoogd

Als jeugdzorgprofessional op zoek naar een vacature gezinsvoogd? Deze vind je bij Maandag®! We zijn regelmatig op zoek naar kandidaten met een afgeronde hbo-opleiding MWD of SPH. Bekijk de actuele vacatures of neem contact op met een Maandag® vestiging bij jou in de buurt!

In de rol van gezinsvoogd vervul je een regierol, waarbij het accent ligt op een vrijwillige en duurzame begeleiding/coaching. Je analyseert probleemsituaties van opgroeiende minderjarigen binnen het gezin en vertaalt deze naar een concreet hulpverleningsplan. Hierbij onderhoud je een duurzame werkrelatie met het betrokken gezin en organiseert/coördineert voor hen de nodige hulp en zorg.

Ook heb je als gezinsvoogd nauw contact met het betrokken netwerk van deskundigen, scholen en zorgaanbieders. Een verantwoordelijke functie, die vraagt om relativeringsvermogen en de nodige flexibiliteit.
Ga je bij Maandag® als gezinsvoogd aan de slag, dan kun je bij verschillende opdrachtgevers ervaring opdoen. Een mooie opstap voor je verdere carrière binnen de zorg! Bekijk onze actuele vacatures als gezinsvoogd en solliciteer meteen!

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden.

Probeer algemenere zoektermen, of vervang afkortingen voor hele woorden.