Zoeken

05

vacatures psychotherapeut in de GGZ

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures psychotherapeut in de GGZ

Bekijk de vacature psychotherapeut in de GGZ bij Maandag®. Heb je als betrokken zorgprofessionals je postdoctorale opleiding tot psychotherapeut afgerond en ben je in het bezit van een BIG registratie? Reageer dan snel op één van onze vacatures als psychotherapeut in de GGZ!

Als psychotherapeut houd je je onder andere bezig met intakes, het opstellen van behandelplannen en het geven van diverse behandelingen. Je bent betrokken bij je patiënten en hebt als doel om het geestelijk of psychosociaal lijden, waar mogelijk te genezen of tot een minimum te beperken.

Tijdens het behandelproces breng je doelgericht verslag uit van je werkzaamheden en bevindingen. Als psychotherapeut heb je ook nauw overleg met andere disciplines over de beste behandeling voor jouw patiënten.

Zie je in ons overzicht een vacature psychotherapeut binnen de GGZ staan, die perfect aansluit op jouw wensen en talenten? Dan nodigen we jou van harte uit om bij ons te solliciteren!