Zoeken

74

vacatures hbo verpleegkundige in de GGZ

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures hbo verpleegkundige in de GGZ

Bekijk online de vacature hbo verpleegkundige in de GGZ. Bij Maandag® zijn regelmatig op zoek naar een justitieel verpleegkundige, psychiatrisch verpleegkundige en verpleegkundige verslavingszorg. Bekijk hieronder alle hbo verpleegkundige vacatures in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Als verpleegkundige binnen de GGZ help je mensen met hun geestelijke én lichamelijke gezondheid. Zo kun je te maken krijgen met verschillende ziektebeelden. Van angststoornissen, psychoses, verslaving tot trauma. Het is een heel afwisselende en uitdagende baan, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar je werk als verpleegkundige in de GGZ kan ook heftig zijn. Bij Maandag® kun je daarom rekening op onze ondersteuning. We staan voor je klaar als je onze hulp kunt gebruiken. Want zo kun jij doen waar je goed in bent, het zorgen voor mensen!

Beschik je over een hbo-diploma verpleegkunde, heb je een geldige big-registratie als verpleegkundige en wil jij je binnen de GGZ verder ontwikkelen? Bekijk dan zeker onze actuele vacatures als hbo verpleegkundige in de GGZ. Binnen ons netwerk zijn er volop mogelijkheden!