HBO Verpleegkundige vacatures

Bekijk online de vacature hbo verpleegkundige in de GGZ. Bij Maandag® zijn regelmatig op zoek naar een justitieel verpleegkundige, psychiatrisch verpleegkundige en verpleegkundige verslavingszorg. Bekijk hieronder alle hbo verpleegkundige vacatures in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Als verpleegkundige binnen de GGZ help je mensen met hun geestelijke én lichamelijke gezondheid. Zo kun je te maken krijgen met verschillende ziektebeelden. Van angststoornissen, psychoses, verslaving tot trauma. Het is een heel afwisselende en uitdagende baan, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar je werk als verpleegkundige in de GGZ kan ook heftig zijn. Bij Maandag® kun je daarom rekening op onze ondersteuning. We staan voor je klaar als je onze hulp kunt gebruiken. Want zo kun jij doen waar je goed in bent, het zorgen voor mensen!

Beschik je over een hbo-diploma verpleegkunde, heb je een geldige big-registratie als verpleegkundige en wil jij je binnen de GGZ verder ontwikkelen? Bekijk dan zeker onze actuele vacatures als hbo verpleegkundige in de GGZ. Binnen ons netwerk zijn er volop mogelijkheden!

hbo-verpleegkundige vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

443 gevonden resultaten

None