Skip to footerSkip to content
Nanouke

Psycholoog vacatures

Solliciteer en ga werken als psycholoog

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

Psycholoog vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als psycholoog van nature in, ​​of ben je op zoek naar een carrière switch? Wil je aan de slag als klinisch psycholoog of gz psycholoog? Maandag® geeft jou de kans om hier achter te komen. Met de juiste coaching maak jij je plannen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je loopbaan je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures psycholoog. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de psycholoog vacatures hieronder en wordt uitgedaagd door alle kansen.

Psycholoog vacature

Onze unieke aanpak voor een psycholoog

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Zo begint jouw sollicitatie voor een psycholoog vacature: wij zijn een en al oor. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan enkel hard skills afstemmen. Waar jij kracht uit haalt naast je werk is net zo belangrijk voor ons om een geschikte vacature psycholoog voor jou te vinden.

Dus bespreek jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we exact wat jouw drijfveren zijn? En is er een klik tussen ons beiden? Dan verkrijg je een vast contract. En je eerste opdracht, helemaal op jouw lijf geschreven! Als psycholoog heb jij het welzijn van jouw cliënten hoog in het vaandel. Je kunt een juiste diagnostiek stellen en een plan voor herstel maken. Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als psycholoog hieronder.

Collega overheid Arne Klijnsma

Psycholoog jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als psycholoog

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor psycholoog jobs in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede partners kunnen wij voor psychologies alle deuren openen bij toffe organisaties voor een psycholoog job, waar jij mogelijk zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Bij Maandag® vinden we de groei en plezier van jou als jobs psycholoog professional ontzettend belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het proces van A tot Z om jouw carrière vorm te geven.

Je benut de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt verbinden. Zo krijg je de kans om in allerlei verschillende organisaties te groeien met de zekerheid van een goed salaris. Werk het ene moment in de basis ggz en de andere keer in de specialistische ggz. Wie wil werken als psycholoog vindt bij Maandag® altijd een passende baan. En ook nog eens fijn in de buurt. Want Maandag® heeft door heel het land jobs als psycholoog. Dus ga snel naar onze psycholoog jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan vinden wij er een interessante job als psycholoog bij.

Collega zorg Marja Droste

Psycholoog banen

Doorgroeien als psycholoog bij Maandag®

Wat je ook zoekt als psycholoog, bij Maandag® bieden we je altijd de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een psycholoog baan. Voor elke fase als professional zijn er wel geschikte banen als psycholoog te ontdekken. Als Junior psycholoog hoef je vaak bijna geen relevante werkervaring te hebben. Je hebt wel pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en bent nu ready om stappen te maken. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak helemaal naar jouw hand te zetten. Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk.

Binnen ons team van ervaren psychologen word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar vele opleidingen om je te verbeteren tot een succesvolle psycholoog. Je brengt je voorgaande ervaringen en bekwaamheid mee naar de opvolgende opdrachtgever waar je weer nieuwe informatie leert in een verse omgeving. Zo blijf je via onze psycholoog banen helemaal bij in je beroep en krijg je de uitgelezen kans om je CV te verrijken.

Als ervaren psycholoog biedt Maandag® de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren psychologen geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ook op het gebied van parttime of fulltime werken kun jij jouw nieuwe baan helemaal zelf vormgeven. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: psycholoog.

Jeroen Jacobs

Alle psycholoog vacatures bekijken?

Waar wil jij aan de slag?

Klinisch Psycholoog

Meer weten

Waar wil jij aan de slag?