Skip to footerSkip to content
Nanouke

Psycholoog vacatures

Solliciteer en ga werken als psycholoog

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

Psycholoog vacatures voor jou

Als psycholoog ben je onderdeel van een multidisciplinair team met andere deskundigen en geef je cliënten advies, begeleiding en therapie. Dat kan in de persoonlijke sfeer of in de werksfeer, als adviseur bij bedrijfssituaties. Daarnaast stel je in samenwerking met de regiebehandelaar diagnoses op bij psychologische en emotionele stoornissen.

Heb jij net een opleiding psychologie afgerond en ben je er klaar voor om aan de slag te gaan? Bij Maandag® hebben we altijd die ene baan voor jou. Neem direct een kijkje bij onze vacatures.

Het benodigde opleidingsniveau om psycholoog te worden

Om als psycholoog aan de slag te gaan, dien je minimaal een hbo-opleiding Toegepaste Psychologie af te ronden.

De meeste psychologen hebben een universitaire opleiding Psychologie afgerond, gevolgd door een masteropleiding. De opgedane kennis bij beide opleidingen is vergelijkbaar; het verschil zit vooral in de mate van zelfstandigheid en diepgang die van universitaire studenten wordt verwacht.

Vaardigheden en NIP registratie

Na het afronden van een masteropleiding kun je kiezen voor een specialisatie als klinisch psycholoog, gz-psycholoog of forensisch psycholoog. Zodra je aan de slag wilt gaan, moet je je laten registreren bij het Nederlands Instituut van Psychologen.

Daarnaast moet je naast het hebben van een diploma en een registratieformulier ook beschikken over een aantal vaardigheden. Als psycholoog dien je empathisch zijn, maar ook alert op alle signalen. Je moet ervoor zorgen dat cliënten hun problemen met jou kunnen bespreken en dat ze je vertrouwen om hun verhaal te doen.

Collega overheid Arne Klijnsma

Aan de slag als psycholoog via Maandag®

Psychologen zijn onmisbaar in onze maatschappij. Via Maandag® kan je een veelzijdige invulling geven aan dit beroep. Of je nu in de basis-ggz of in de specialistische ggz binnen de geestelijke gezondheidszorg wilt werken, of liever als psycholoog in de ouderenzorg aan de slag gaat. Wij hebben altijd die ene vacature voor jou.

Collega zorg Marja Droste

Doorgroeien als psycholoog bij Maandag®

Heb je al relevante werkervaring als psycholoog en ben je toe aan een nieuwe baan? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Bij Maandag® heb je alle voordelen van een vast contract, met de flexibiliteit van een zzp'er. Of je nu parttime of fulltime aan de slag wilt, wij gaan graag met je in overleg.

Als ervaren psycholoog heb je kennis en ervaring opgedaan met het doen van diagnostiek. Daarnaast heb je ervaring met individuele- en groepsbehandelingen van mentale problemen. Hierdoor ben je beter in staat om de juiste hulp te bieden en kun je als medior of senior aan de slag.

Neem direct een kijkje bij onze vacatures voor psychologen met werkervaring.

Bekijk de vacatures

Jeroen Jacobs

Psycholoog vacatures vacatures

Filters

0 gevonden vacatures

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden

Geen resultaten gevonden

Blijf op de hoogteOntvang updates over vacatures in de zorg, interessante carrièrekansen en meer