Skip to footerSkip to content
Psychiater vacature

Psychiater vacatures

Solliciteer en ga werken als psychiater

  • Afwisselend werk met betekenis
  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Psychiater vacatures bij Maandag®

Op zoek naar psychiater vacatures? Bij Maandag® vind je afwisselend, interessant werk met betekenis. Met alle ruimte om je verder te ontwikkelen via de Maandag® Academy. In welke fase van je loopbaan je ook zit.

Er zijn vacatures psychiater door het hele land. Ontdek alle mogelijkheden en vind een baan bij jou in de buurt.

Dé psychiater vacature voor jou

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan puur vaardigheden afstemmen. Waar jij energie uit haalt naast je werk is net zo belangrijk. Dankzij onze persoonlijke aanpak vinden wij een baan in de psychiatrie die perfect bij jou past.

Weten we precies wat jou drijft? En klikt het? Dan krijg je een contract bij Maandag®! Als psychiater kun je op diverse plekken werken, zoals in de verslavingszorg, een penitentiaire inrichting of in de forensisch ambulante zorg. In de geestelijke gezondheidszorg houd je je onder andere bezig met psychiatrische diagnostiek. Lijkt werken bij ons een mooie stap? Ontdek de mogelijkheden om als psychiater.

Psychiater vacature

Psychiater banenGroot netwerk binnen de zorg

Door ons uitgebreide netwerk kan Maandag® voor jou allerlei deuren openen in de psychiatrie. Zo bieden we jou genoeg mogelijkheden voor een nieuwe baan als psychiater waar je frisse energie van krijgt. Heb je een interessante opdracht in de psychiatrie gevonden? Ook daarna zijn we nauw betrokken bij jouw loopbaan.

Als psychiater bij Maandag® kun je jouw kennis op verschillende plekken inzetten. Mét de zekerheid van contract. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt combineren. Je krijgt de kans om een kijkje in allerlei verschillende keukens te nemen. Ontdek de nieuwste vacatures en vind een baan in jouw regio.

Groeien als psychiater bij Maandag®

In welke fase van jouw loopbaan je ook zit, bij ons is er altijd ruimte voor professionele en persoonlijke groei. Ook voor ervaren psychiaters biedt de Maandag® Academy allerlei interessante trainingen en opleidingen. Bovendien doe je bij Maandag® snel diverse werkervaring op. Je neemt namelijk een kijkje in allerlei verschillende keukens. Ontdek alle [psychiater vacatures]

Psychiater vacatures

Alle psychiater vacatures bekijken?