Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
72

beleidsmedewerker jeugd vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures beleidsmedewerker jeugd

De nieuwste vacatures voor beleidsmedewerker jeugd vind je bij Maandag®. We zoeken professionals met een relevante hbo-wo-opleiding die ervaring hebben met het werken bij een gemeente. Ben jij een verbinder en een gesprekpartner op diverse niveaus? Lees dan snel verder en bekijk de nieuwste vacatures beleidsmedewerker jeugd. 

Als beleidsmedewerker jeugd ben je verantwoordelijk voor het jeugdbeleid van de gemeente waarvoor je werkt. Uiteraard doe je dit niet alleen en werk je actief samen met je collega’s om de jeugdhulp te verbeteren. Voor deze functie is het belangrijk dat je verder kijkt dan alleen jouw beleidsterrein. Juist verbindingen opzoeken en het stimuleren van integrale aanpak is belangrijk om successen in het jeugdbeleid te realiseren. Als beleidsmedewerker jeugd analyseer je de huidige situatie en doet voorstellen voor verbetering van het huidige jeugdbeleid. Je bent aanspreekpunt wanneer het gaat over jeugdhulp en maakt een beleid dat niet alleen ambitieus is maar vooral zal werken in de praktijk. We zoeken medewerkers met een proactieve houding die beschikken over een flinke dosis overtuigingskracht. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan de nieuwste vacatures beleidsmedewerker jeugd en solliciteer!