Zoeken

Ruimtelijk domein
filters wissen
36

vergunningverlener evenementen vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures vergunningverlener evenementen

Vergunningverlener evenementen vacatures vind je bij Maandag®. We zijn op zoek naar mbo-geschoolde professionals met actuele kennis van de wetgeving. Bij voorkeur heb je al enige ervaring als vergunningsverlener evenementen. Ben jij communicatief vaardig en heb je een grote mate van overtuigingskracht? Bekijk dan alle vacatures voor vergunningverlener evenementen en solliciteer!
 

Voor de functie van vergunningverlener evenementen is het belangrijk dat je een gesprekspartner bent op diverse niveaus. Je hebt namelijk zowel te maken met initiatiefnemers van evenementen als met juristen om bezwaar- of beroepsprocedures af te handelen. In deze functie ben je ook verantwoordelijk voor het naleven en actueel houden van het evenementenbeleid. Je bent je zeer bewust van wat er speelt en leeft in de gemeente waar je werkt. Bij een aanvraag neem je proactief contact op met betrokkenen zoals buurtbewoners en belanghebbenden. Voor vacatures vergunningverlener evenementen zoeken we professionals met een praktische instelling die doelgericht te werk gaan. Ben jij op zoek naar vacatures voor vergunningverlener evenementen en herken jij jezelf in de omschrijving? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer.