Zoeken

Ruimtelijk domein
filters wissen
50

vacatures jurist omgevingsrecht

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures jurist omgevingsrecht

Vacatures jurist omgevingsrecht zijn online beschikbaar. We vragen voor deze vacature iemand met een afgeronde, relevante hbo of wo-opleiding en enige tijd werkervaring binnen de overheid. Professionals met kennis van de Omgevingswet en met gevoel voor bestuurlijke en politieke-verhoudingen leren we graag kennen. Bekijk alle vacatures voor jurist omgevingsrecht en solliciteer.

Als jurist omgevingsrecht wordt er veel van je gevraagd. Je behandeld zaken op het gebied van omgevingsrecht, openbare orde en veiligheid. Buiten dat vertegenwoordig je de opdrachtgever bij bestuursrechtelijke procedures. Jij weet als geen ander hoe je bezwaarbesluiten schrijft en bent een waardig gesprekspartner voor het bestuur. Je bent iemand die makkelijk contact legt en open communiceert en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk snel alle vacatures en solliciteer op vacatures jurist omgevingsrecht.