Zoeken

Ruimtelijk domein
filters wissen
08

vacatures juridisch planologisch medewerker

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures juridisch planologisch medewerker

Vacatures juridisch planologisch medewerker heeft Maandag® ruim. Ben jij diegene die we zoeken en heb je kennis en ervaring met het begeleiden van bestemmingsplannen? Bekijk snel alle vacatures juridisch planologisch medewerker en reageer.

 

Als juridisch planologisch medewerker werk je voornamelijk aan bestemmingsplannen. Deze plannen maak je zelf of beoordeel je wanneer je deze ontvangt van een partij waarmee je samenwerkt. Je werkt samen met veel verschillende disciplines en bent verantwoordelijk voor het doorlopen van de hele procedure van het bestemmingsplan. Ook geef je strategisch advies aan de gemeente wanneer er een aanvraag binnen is gekomen en gevraagd wordt om medewerking. Je werkt met veel verschillende partijen en bent een echte verbinder en gesprekspartner op diverse niveaus. Voor de functie van juridisch planologisch medewerker heb je bij voorkeur een goed analytisch vermogen, veel overtuigingskracht en ben je collegiaal. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en herken jij jezelf in de omschrijving? Bekijk dan alle vacatures juridisch planologisch medewerker en solliciteer.