Zoeken

Ruimtelijk domein
filters wissen
91

beleidsadviseur wonen vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures beleidsadviseur wonen

Vacatures beleidsadviseur wonen vind je bij Maandag®. In deze functie formuleer je het woonbeleid en bent aanspreekpunt binnen je gemeente. Voor deze functie heb je minimaal hbo werk- en denkniveau en een opleiding afgerond binnen het vakgebied. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Bekijk alle vacatures beleidsadviseur wonen en reageer.

Als beleidsadviseur wonen ben je uiteraard verantwoordelijk voor het woonbeleid voor jouw gemeente.  Je hebt een duidelijke visie en weet deze te vertalen naar een uitvoerbaar plan. Natuurlijk neem je de tijd en is jouw plan gericht op ontwikkeling de komende jaren. Samenwerken doe je van nature. Je bent een verbinder en legt makkelijk contact met collega’s, woningcorporaties, huurdersorganisaties en ontwikkelaars. Voor deze functie heb je bij voorkeur uitgebreide kennis van wonen en vastgoed en daarnaast beschik je over ervaring met het aansturen van disciplinaire werkgroepen. Beschik jij over de juiste competenties om het verschil te maken? Bekijk alle vacatures beleidsadviseur wonen en maak je interesse kenbaar door middel van je sollicitatie.