Zoeken

Civiele techniek
filters wissen
102

toezichthouder civiele techniek vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures toezichthouder civiele techniek

Vacatures voor toezichthouder civiele techniek vind je bij Maandag®. Voor diverse gemeentes zoeken wij professionals met een afgeronde opleiding civiele techniek die beschikken over hbo werk- en denkniveau. Heb je ervaring met werken bij een gemeente dan is dat een pré. Zoek jij een uitdagende functie als toezichthouder? Bekijk dan de nieuwste vacatures toezichthouder civiele techniek!

In de functie van toezichthouder civiele techniek is geen dag hetzelfde! Je monitort, toetst en registreert civieltechnische werken. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereider en gebiedsopzichter om projecten te realiseren op het gebied van wegen, kunstwerken en riolering.
Als toezichthouder civiele techniek ben jij het aanspreekpunt voor de omgeving, de opdrachtgever en de opdrachtnemer. Het is daarom belangrijk dat je mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden uitstekend zijn!