Skip to footerSkip to content
Maandag Managed Services

Maandag® Managed Services

  • Altijd op maat ingericht
  • 100% wet- en regelgeving proof
  • Slim leveranciersmanagement

De maatwerk inhuurspecialist

Bij Maandag® Managed Services nemen we het inhuurproces van tijdelijk personeel volledig van u over. Wij zorgen voor maatwerk, slim leveranciersmanagement en flexibele oplossingen. Zo zijn uw vacatures snel vervuld en weet u ook nog eens zeker dat alles 100% wet- en regelgeving proof is geregeld.

Altijd op maat ingericht

Onze kracht zit in maatwerk en een flexibele aanpak voor uw organisatie. En daarbij kijken we ook naar de toekomst. Want als de behoefte naar tijdelijk personeel verandert, beweegt onze wervingsoplossing mee. En of u nu de inhuur liever op afstand wilt of juist op locatie, met een vast of juist flexibel team. Wij zorgen dat u altijd één aanspreekpunt hebt die u alle zorg rond inhuur uit handen neemt.

Maandag Website MS-Broker 550x670

Slim leveranciers-management

We kennen uw leveranciers door en door en houden de lijntjes graag kort. Zo kunnen we goed en snel inspelen op uw behoefte aan tijdelijke inhuur. We weten welke professionals er via de leveranciers zijn en hoe hun beschikbaarheid is. En we zijn pas tevreden als we een leverancier met professionals vinden die écht goed bij uw vraag past. En dat werkt. Want we vervullen maar liefst 99,6% van de vacatures van al onze klanten.

beleidsmedewerker vacatures

100% wet- en regelgeving proof

Bij het inhuren van tijdelijk personeel komt veel kijken. Bijvoorbeeld als het gaat om de benodigde onboarding documenten, de samenwerking met alle leveranciers en een check op de zzp-populatie binnen uw organisatie. Samen met deze partijen zorgen we dat alle dossiervorming en aanbestedingsregels in orde. Onze consultants zijn continu op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Zo weet u zeker dat uw organisatie altijd compliant is.

Maandag Managed Recruitment compliance

Master Vendor en Broker inclusief Werving

Maandag® Managed Services bestaat uit twee soorten diensten waarmee we de inhuur van personeel compleet voor u verzorgen. Het verschil zit in de aanpak hoe we personeel werven:

    Bij Master Vendor zoeken we eerst binnen Maandag® naar beschikbare mensen. Maandag® heeft in deze situatie uw voorkeur als leverancier. Dit is een voordeel als u een poolopbouw wilt met mensen via Maandag®. Hierdoor kunnen we sneller schakelen en eerder geschikte kandidaten voor u vinden.

    Bij Broker inclusief Werving is Maandag® gelijk aan alle leveranciers die personeel voor u gaan werven. Uw opdracht wordt direct bij alle leveranciers uitgezet, die een passende selectie maken. Hiermee hebben alle leveranciers gelijke kansen.

Welke dienst u ook kiest, Maandag® Managed Services wordt altijd helemaal op maat voor uw organisatie ingericht.

Wil je meer weten?Neem contact met ons op

Erwin-Frolich

Erwin Frölich

Managing Director MMS088 - 622 7030