Skip to footerSkip to content
Maandag Managed Recruitment

maandag® managed recruitment

  • Wervingsspecialisten die meedenken
  • Altijd een oplossing
  • Meer efficiency én snellere matches

Experts in succesvolle werving

Succesvolle werving betekent voor ons méér dan vacatures goed invullen. Onze experts in recruitment verbeteren het wervingsproces in uw organisatie structureel. Ze vinden de beste kandidaten voor zelfs de meest uitdagende vacatures én ze optimaliserende wervingsprocessen van uw organisatie. Met slimme standaardoplossingen als het kan en creatief denk- en maatwerk als dat nodig is. 

Zo zorgen onze wervingsspecialisten voor goede matches op de korte termijn. Maar óók dat u in de toekomst de beste mensen hebt rondlopen. 

Niet op zoek naar wervingsspecialisten, maar juist naar een baan als expert in recruitment? Ontdek alle vacatures.

Waarom recruitment uitbesteden?

Recruitment is een vak apart. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het een tijdrovende uitdaging om de juiste kandidaten voor een rol te vinden. En dat terwijl het vervullen van alle vacatures van groot belang is. Om ervoor te zorgen dat de werkprocessen goed blijven verlopen. Maar ook wanneer je als organisatie wilt groeien.

Wij bouwen graag mee aan het neerzetten van een geoptimaliseerd recruitmentproces en een succesvol team. Zo kan jij als werkgever kosten besparen op werving- en selectiebureaus of externe inhuur. Onze Corporate Recruiters zitten namelijk bij jullie op locatie, waardoor ze de volledige bedrijfscultuur meekrijgen.

Maandag Website MR-Recruitment 550x670

Altijd een oplossing

Wij helpen u bij alle facetten van managed recruitment. Van strategisch personeelsmanagement tot employer branding. En ons brede netwerk van wervingsspecialisten zorgt ervoor dat we zelfs de meest specialistische kandidaten voor u vinden.

Dus hoe complex het recruitmentvraagstuk ook is, we vinden altijd een oplossing.

Maandag Managed Services opdracht

Efficiënt vanaf dag 1

Vanaf het moment dat u onze experts in recruitment inschakelt, wordt het inhuren van personeel voor uw organisatie efficiënter.

U bent minder afhankelijk van externe werving- en selectiebureaus, u hoeft minder externen in te huren én uw time-to-hire en cost-to-hire gaan omlaag.

Dankzij de resultaatgerichtheid, ervaring, kennis en het netwerk van onze wervingsspecialisten worden zelfs de meest uitdagende wervingsvragen gemanaged. Het resultaat? Snellere matches met kandidaten die écht bij u passen.

Maandag Managed Services opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers

Wij verzorgen succesvolle werving voor allerlei bedrijven en organisaties. Enkele voorbeelden van onze opdrachtgevers:

  • NS
  • Europarcs
  • KraftHeinz
  • De Belastingdienst
  • De lokale MKB’er

MMR opdrachtgevers

Wil je meer weten?Neem contact met ons op

Denise Harkmans

Denise Harkmans

Sales Directeur+31 683 542 436denise.harkmans@maandag.nl