Skip to footerSkip to content
Emin voor Maandag

detacherenvia Maandag®

  • Zelfstandige en flexibel inzetbare professionals
  • Ondersteund en opgeleid door Maandag®
  • Voor tijdelijke versterking of vervanging
Professionals die aanpakken

In dienst bij Maandag®, aan de slag bij u.

Voeg onze professionals tijdelijk toe aan uw organisatie voor versterking of vervanging. Met één specialist of een heel team. Ondersteund door ons, met actuele kennis updates, leertrajecten en vitaliteitstrainingen via onze Maandag®Academy.

Maandag® professionals

Bij Maandag® staat ambitie en resultaat centraal. Onze professionals omarmen afwisseling en verwelkomen elke uitdaging. Zin elke dag van de week. Dus ook zin in Maandag®. Met een dosis frisse energie zetten ze zich in voor een vliegende start in uw opdracht.

Onze aanpak is gericht op de groei en ontwikkeling van uw team. Via persoonlijke begeleiding en de Maandag® Academy blijven onze professionals zich voortdurend ontwikkelen. Hierdoor halen ze het beste uit zichzelf en excelleren ze in hun werk.

maandag-opdrachtgevers-professional-zebrapad

Onze professionals worden ondersteund en opgeleid

Nu we samen bewegen naar een duurzamere wereld, is nieuwe kennis nodig. En steeds voldoende energie om aan te pakken en door te pakken. De Maandag® Academy begeleidt onze professionals bij hun ontwikkeling. Zodat ze steeds het beste van zichzelf geven. Met kennis, training en opleidingen.

Voor tijdelijke versterking en vervanging

Valt een collega uit, dan vervangt een professional van Maandag die snel. Is er versterking nodig? Met één professional of een team? Met één of verschillende specialisten? Onze mensen pakken de opdracht aan. Alleen of met elkaar. Remote of op locatie. En altijd met frisse energie.

Maandag Managed Recruitment opdracht

Wat u van ons kunt verwachten

(Telefonische) intake

We horen graag waar u naar op zoek bent en op welke termijn u versterking nodig heeft. Tijdens dit gesprek bespreken we de harde en zachte criteria die voor u van belang zijn.

Voorstellen kandidaten

We zoeken de beste kandidaten voor uw opdracht en delen na een grondige voorselectie snel hun cv’s met u.

Kennismaken kandidaten

De door u geselecteerde kandidaten komen persoonlijk kennismaken.

Succesvolle match

Heeft u de ideale kandidaat gevonden? Fijn! Dan zorgen wij ervoor dat onze professional zo snel mogelijk kan beginnen.

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen?