Zoeken

Voortgezet onderwijs
filters wissen
33

vacatures docent Techniek

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacature docent Techniek

Op zoek naar een vacature als docent Techniek? Dan zit je bij Maandag® goed! We zijn constant op zoek naar docenten Techniek met een 1e en 2de graads onderwijsbevoegdheid, die graag les willen geven in het voortgezet onderwijs.

Met hulp van ons uitgebreide netwerk kun je afwisselende onderwijsopdrachten aangaan en als docent Techniek ervaren hoe het is op verschillende scholen. Heel fijn voor als je van afwisseling houdt of als je er nog niet helemaal uit bent welk type onderwijs het beste bij je past. 

Werken met verschillende methodes en lesgeven aan verschillende studenten. Als je bij Maandag® als docent Techniek aan de slag gaat is geen opdracht in het onderwijs hetzelfde.