Skip to footerSkip to content

Jij benteen ontdekker

Ontdek wie jij bent

Jij, als ontdekker, kan nog alle kanten op. Je bent flexibel, actief op zoek naar waar je echt thuishoort en wilt onderweg nog zoveel mogelijk leren en ervaren. Dit doe je liever niet helemaal in je eentje. Af en toe een helpende hand is meer dan welkom.

Drie eigenschappen waarmee jij opvalt

01

Leergierig

Jij weet altijd het antwoord, en als dat niet zo is, dan rust er geen steen onomgedraaid dankzij jouw nieuwsgierige instelling. Elke dag word je een beetje slimmer en wijzer.

02

Open

Armen over elkaar en hakken in het zand? Nee, dat is niks voor jou. Jij hebt gewoon het zelfvertrouwen om onzekere situaties met gemak aan te pakken. En ontvangen van feedback? Daar word jij blij van, want je ontvangt graag wat hulp om te bepalen welke kant je het beste op kunt.

03

Doener

Niet te veel nadenken, gewoon doen! Onderweg verander jij van richting als het nodig is. Zo krijg jij van alles voor elkaar. En natuurlijk ben je wel een denker, maar we hoeven jou echt niet te bellen voor eindeloos overleg voordat er eindelijk iets gebeurt.

Drie eigenschappen waarmee jij opvalt

Hier word jij blij van

Als ontdekker ben jij helemaal klaar om je in verschillende werkgebieden te storten en lekker veel bij te leren. Jij bent superflexibel in je dienstverband en staat open voor allerlei mogelijkheden. Klimmen op de carrièreladder staat niet per se bovenaan je lijstje. Je bent vooral bezig met jezelf inhoudelijk ontwikkelen en grijpt elke kans om je verder te ontwikkelen met beide handen aan.

Seo afbeelding onderwijs

Dit vind jij echt belangrijk

Als ontdekker zoek je naar begeleiding om te achterhalen waar je echt goed in bent en wat je hart sneller doet kloppen. Voor jou zijn flexibiliteit en vrijheid op het werk onmisbaar. Jij wilt je eigen dingen kunnen regelen en uitvoeren. Baanzekerheid? Dat is niet het allerbelangrijkste voor jou en grijpt nieuwe kansen die zich aandienen. Het is voor jou essentieel dat je werk aansluit bij je persoonlijke missie en een positieve impact heeft.

Karakters-V4-02 zonder-tekst

Jouw drie belangrijkste drijfveren

Een fijne werksfeer is gewoon essentieel. Het maakt dat je je gewaardeerd en op je gemak voelt, en dat is weer goed om stress te verminderen en de productiviteit te boosten. Plus, het stimuleert open communicatie en samenwerking, wat cruciaal is om jouw doelen te behalen.

Hard werken verdient goede beloning, toch? Niet alleen zorgt het voor financiële zekerheid en stressvermindering, maar het geeft ook die extra dosis motivatie. Het is als een soort erkenning voor al dat harde werk en de resultaten die je boekt. En laten we eerlijk zijn, het maakt het leven gewoon wat comfortabeler.

Het ontdekken en verkennen van nieuwe kennis en vaardigheden geeft jou energie en voldoening. Je bent echt gemotiveerd om te blijven leren en groeien, op zoek naar taken en projecten die jouw nieuwsgierigheid prikkelen. En als het werk dan ook nog inhoudelijk interessant is, helpt dat jouw talenten verder te ontwikkelen en jouw passie na te streven.

Maandag® zoekt ontdekkers zoals jij!

Bij Maandag® ben jij, als ontdekker, helemaal op je plek om jouw talenten te laten schitteren! Jij brengt die unieke mix van ontembare nieuwsgierigheid en een scherp verstand met je mee. Bij Maandag® omarmen we deze eigenschappen, omdat we geloven dat de drang om te ontdekken en je bestemming te vinden de kern vormt van innovatie en groei.

Detacheren is helemaal jouw ding. Hiermee kun je snel verschillende ervaringen opdoen, en dat stimuleren we. We dagen je uit om je horizon te verbreden en te streven naar meer. Of je nu op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, diverse werkgebieden wilt verkennen, of gewoon de volgende stap in je carrière wilt zetten: Maandag® is dé plek waar ontdekkers zoals jij warm worden verwelkomd. Ontdek samen met ons en laat je nieuwsgierigheid de weg wijzen!

Vind een baan die bij jouw profiel past