Skip to footerSkip to content
Jeugdconsulent vacatures

Jeugdconsulent vacatures

Solliciteer en ga werken als jeugdconsulent

  • Afwisselend, uitdagend werk in jouw regio
  • Ontvang trainingen en cursussen via de Maandag® Academy
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid om vanuit huis te werken

Jeugdconsulent vacatures bij Maandag®

Ontdek alle jeugdconsulent vacatures en vind een baan waar jij zin in hebt. Én waar je zin in houdt. Want met de afwisseling, opleidings- en doorgroeimogelijkheden die Maandag® biedt, kun jij altijd blijven groeien. In welke periode van je carrière je ook zit. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Bij Maandag® geniet je van afwisselende opdrachten mét de zekerheid van een contract. Klinkt goed? Neem direct een kijkje bij alle jeugdconsulent vacatures.

Dé jeugdconsulent vacature voor jou

Wij horen bij Maandag® graag waar jij frisse energie van krijgt. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een jeugdconsulent vacature: wij zijn een en al oor. Een sollicitatie gaat om meer dan alleen vaardigheden bespreken op het gebied van omgaan met jongeren met onder andere een licht verstandelijke beperking. Waar jij energie uit haalt naast werk is net zo belangrijk. Weten we wat bij jou past? En is er een klik? Dan kun je aan de slag als jeugdconsulent. Als jeugdconsulent help je onder andere met het vormgeven van de ingezette ondersteuning. Klinkt goed? Ontdek alle jeugdconsulent vacatures.

jeugdconsulent

Jeugdconsulent banen

Maandag® heeft een groot netwerk in de publieke- en commerciële sector. Zo kunnen wij verschillende deuren openen bij allerlei interessante organisaties. Je krijgt alle voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor verschillende projecten en bedrijven. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en afwisseling kunt combineren.

Als jeugdconsulent voer je taken uit waarbij je onder andere adviseert over kwalitatief goede en efficiënte voorzieningen jeugdhulp. Wie wil werken als jeugdconsulent vindt bij ons altijd een baan waar je met frisse energie naartoe gaat. En ook nog eens in jouw regio. Want wij hebben door heel het land banen als jeugdconsulent.

Groeien als jeugdconsulent bij Maandag®

Hoeveel ervaring je ook hebt als jeugdconsulent, wij bieden je altijd de kans om te groeien en ontwikkelen. Via de Maandag® Academy kun je allerlei trainingen en cursussen volgen. Zo blijf je als jeugdconsulent helemaal bij in je vakgebied. Bij Maandag® neem je bovendien een kijkje in de keukens van allerlei verschillende organisaties. Een ideale manier om je als jeugdzorgconsulent te blijven ontwikkelen.

beleidsmedewerker vacatures

Alle jeugdconsulent vacatures bekijken?