Skip to footerSkip to content
Jeugdconsulent vacatures

Gedragswetenschapper vacatures

Solliciteer en ga werken als gedragswetenschapper

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Gedragswetenschapper vacatures bij Maandag®

Als gedragswetenschapper doe je onderzoek naar cliënten met complexe problematiek. Door middel van diagnostisch onderzoek breng jij het gedrag van de patiënt in kaart. Meestal stel je in samenwerking met een team een behandeling op, maar soms doe je dat ook geheel zelfstandig.

Als eindverantwoordelijke voor de geleverde zorg is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je rol als gedragswetenschapper. Daarin ondersteunen we jou bij Maandag®. Benieuwd naar onze vacatures? Neem direct een kijkje:

Werken als gedragswetenschapper via Maandag®

Als je als gedragswetenschapper aan de slag gaat via Maandag®, dan krijg je een (vast) contract van ons. Samen bepalen we vervolgens welke opdrachten het beste bij jou passen, zodat je elke dag blij wordt van je werk.

Of je nu graag in een fulltime dienstverband wilt werken of bijvoorbeeld liever 36 uur, in de ouderenzorg wilt werken of juist liever hulp biedt aan kinderen en jongeren in de jeugdzorg, wij hebben altijd die ene baan die bij jou past. En ook nog eens in jouw regio. Benieuwd? Neem een kijkje bij onze vacatures:

[Ontdek alle vacatures.]

Psychiater vacature

Fulltime dienstverband als gedragswetenschapper

Als gedragswetenschapper ben je de sleutelfiguur die inzichten uit psychologie, sociologie en andere gedragswetenschappelijke disciplines combineert om het gedrag van individuen en groepen te begrijpen, analyseren en beïnvloeden. Je bent expert in het interpreteren van menselijk gedrag. Ook in het identificeren van patronen en het ontwikkelen van strategieën om positieve verandering te bevorderen.

Of het nu gaat om het ondersteunen van individuen met specifieke behoeften, het verbeteren van teamdynamiek in organisaties of het ontwerpen van interventies voor maatschappelijke vraagstukken. Als gedragswetenschapper speel je een cruciale rol in het bevorderen van welzijn en het creëren van positieve impact op menselijk gedrag en samenleving.

Doorgroeien als gedragswetenschapper bij Maandag®

Doorgroeien als gedragswetenschapper bij Maandag®

Hoeveel ervaring je ook hebt als gedragswetenschapper, wij bieden je altijd de kans om te groeien en je te ontwikkelen. Via de Maandag® Academy kun je allerlei trainingen en cursussen volgen. Zo blijf je als gedragswetenschapper helemaal bij in je vakgebied.

Bij Maandag® neem je bovendien een kijkje in de keukens van verschillende organisaties. Een ideale manier om je als gedragswetenschapper te blijven ontwikkelen. Soms werk je in een ziekenhuis of een kliniek, maar je gaat ook naar gezinshuizen om het gezin te adviseren en kennis te bieden over het omgaan met problematiek. Geen dag is dus hetzelfde. Zo ontwikkel jij jezelf snel en maak je het verschil voor je cliënten.

Doorgroeimogelijkheden

Als gedragswetenschapper kun je aan de slag als onderzoeksassistent. In deze functie ondersteun je het gedragsonderzoek in een specialistisch team. Als je meer expertise opbouwt en ervaring opdoet, kun je doorgroeien naar een functie als gedragsinterventiecoördinator, gedragsanalist, gedragsverandermanager, gedragsconsultant of GZ psycholoog.

Gedragswetenschapper vacatures vacatures

Filters

0 gevonden vacatures

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden

Geen resultaten gevonden

Blijf op de hoogteOntvang updates over vacatures in de zorg, interessante carrièrekansen en meer