Samenwerken met verschillende persoonstypen

Details

Detacheren: ervaringen uit de praktijk

Bij detacheren hop je van project naar project. Lekker die afwisseling en een toffe kans om in verschillende keukens te mogen kijken. Daarnaast leer je veel nieuwe mensen kennen waardoor je in korte tijd je zakelijk netwerk vergroot. Toch kan die constant wisselende werkomgeving ervoor zorgen dat je tegen bepaalde zaken aanloopt. Hoe ga je daar mee om? Of misschien word je al voor langere tijd gedetacheerd en zou je graag jouw ervaringen met collega’s willen delen. Met deze workshop bieden we je de kans om samen met collega’s te sparren over je ervaring als interim professional en krijg je praktische tools mee om het maximale uit detacheren te halen.
Details

Motiverende gespreksvoering in de Zorg (V&VN geaccrediteerd)

Cliënten tot gedragsverandering aanzetten, kan een grote uitdaging zijn. Hoe zet jij ze in beweging? Voor jou als hulpverlener kan het uitputtend zijn om je cliënten of patiënten voortdurend te moeten overtuigen van het aanleren van nieuw gedrag. Om te voorkomen dat je moet trekken aan een dood paard, is motiverende gespreksvoering een effectieve methodiek om het gedrag van anderen vanuit hun eigen intrinsieke motivatie te veranderen. Daarnaast heb je vaak te maken met een korter behandeltraject. Deze training biedt jou de handvatten om in een coachende rol te stappen, waarmee je de hulpbehoevende zelf leert te motiveren.
Details

Evenementen zoeken

Aankomende events
 
 
 
 
 
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su

de voordelen van MAANDAG!

  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Club Maandag®

Ben jij geïnteresseerd in Club Maandag®?

Lees meer

Aanmelden Club Maandag®

Nieuwsgierig? Meld je vrijblijvend aan en houd de website in de gaten.

Aanmelden

Kennismaken

Als grootste detacheerder in de publieke sector zijn we overal in Nederland te vinden. Neem contact met ons op en we beantwoorden graag al je vragen.

Neem contact op