Evenementen zoeken

Aankomende events
 
 
 
 
 
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su

de voordelen van MAANDAG!

  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Club Maandag®

Ben jij geïnteresseerd in Club Maandag®?

Lees meer

Aanmelden Club Maandag®

Nieuwsgierig? Meld je vrijblijvend aan en houd de website in de gaten.

Aanmelden

Kennismaken

Als grootste detacheerder in de publieke sector zijn we overal in Nederland te vinden. Neem contact met ons op en we beantwoorden graag al je vragen.

Neem contact op
21 nov College

Feedback geven en ontvangen

Utrecht Workshop Overheid Zorg
Om een zo goed mogelijke sfeer in je team te behouden, is het van belang de je op open en constructieve wijze met elkaar communiceert. In de meest gewenste situatie wil je dat jij en je collega’s eerlijk kunnen zijn over de samenwerking met elkaar. Toch blijft het pittig om feedback te geven, of kan je moeite hebben met het krijgen ervan. Hoe zorg je ervoor dat feedback jou en je collega’s verder brengt in plaats van dat het processen verstoort en de sfeer in je team verslechtert? In deze workshop bespreken we de verschillende wijzen van feedback en leggen we jouw ervaringen rondom dit thema onder de loep.
Details
04 dec College

Modern Sociaal Beheer/Sociale Leefbaarheid (VOL)

Nieuwegein Workshop Overheid
In de nieuwe woningwet wordt leefbaarheid alleen gedefinieerd als het aantal uitgaven dat in de prestatieafspraken moet zijn vastgelegd en niet over de tijd en inzet van medewerkers. Maar het slim besteden van die tijd is waar het om gaat. In deze training leer je een integrale aanpak die begint bij de nieuwe huurder. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan gerichte planmatige activiteiten waarmee het bewonersgedrag en de woonomgeving in een complex of gebied kunnen worden verbeterd. Ook gaan we uitgebreid in op de mogelijkheden en onmogelijkheden om huurders te activeren en medeverantwoordelijk te laten zijn voor de kwaliteit van het wonen. Uitgangspunt is te komen tot een doordachte, planmatige aanpak waarmee je, samen met netwerkpartners en bewoners aansprekende en tastbare resultaten boekt.
Details