Skip to footerSkip to content
Ruveyda

Docent geschiedenis vacatures

Solliciteer en ga werken als docent geschiedenis

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Docent geschiedenis vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als docent geschiedenis met gemak in, ​​of wil je graag een andere baan binnen het voortgezet onderwijs? Maandag® biedt jou de mogelijkheid om hier achter te komen. Met de juiste begeleiding maak jij je dromen waar. Je groeit van het ene succes naar het andere. In welke fase van je loopbaan je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures docent geschiedenis. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de docent geschiedenis vacatures hieronder en wordt enthousiast door alle kansen.

Docent geschiedenis vacature

Onze unieke aanpak voor een docent geschiedenis

Wij horen bij Maandag® graag wat jou beweegt. Zo beginnen wij jouw sollicitatie voor een docent geschiedenis vacature: wij zijn een en al oor. Wij komen graag te weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan alleen hard skills afstemmen. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is minstens zo belangrijk voor ons om een gepaste vacature docent geschiedenis voor jou te vinden.

Dus vertel ons over jouw eerste- of tweedegraads bevoegdheid geschiedenis en jouw interesse in het onderwijzen van studenten. Maar neem ons vooral ook mee in jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we starten. Weten we perfect waar jij energie van krijgt? En is er een klik aan beide kanten? Dan krijg je een vast contract. En jouw eerste opdracht, vanzelfsprekend passend bij jou! Lijkt het je wat om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als docent geschiedenis hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Docent geschiedenis jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als docent geschiedenis

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor een tweede- of eerstegraads docent geschiedenis in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede partners kunnen wij deuren openen bij toffe opdrachtgevers voor een docent geschiedenis job, waar jij misschien zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en het vermaak van jou als gedreven tweedegraads bevoegde docent geschiedenis heel belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces om jouw carrière een kickstart te geven.

Je krijgt alle voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor allerlei opdrachten en opdrachtgevers. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt samenvoegen tijdens het werken op bijvoorbeeld en particuliere middelbare school. Zo krijg je de kans om in allerlei verschillende middelbare scholen te werken met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als docent geschiedenis vindt bij ons altijd een passende job. En ook nog eens lekker in de buurt. Want wij hebben door heel Nederland jobs als docent geschiedenis. Dus ga snel naar onze bevoegd docent geschiedenis jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vinden wij er een interessante job als docent geschiedenis bij.

Maandag Managed Services opdracht

Docent geschiedenis banen

Groeien als docent geschiedenis bij Maandag®

Wat je ook zoekt als docent geschiedenis, bij ons heb je altijd de kans om te groeien in een docent geschiedenis baan. In elke fase van jouw loopbaan zijn er wel geschikte banen als docent geschiedenis te ontdekken. Als Junior docent geschiedenis hoef je vaak geen tot weinig relevante ervaring te hebben. Je hebt wel net je eerste werkervaring opgedaan en je bent nu klaar voor de volgende stap en bijvoorbeeld het behalen van jouw tweedegraads diploma geschiedenis. Je bent zeer gemotiveerd voor deze nieuwe uitdaging en je bent erg leergierig om het vak eigen te maken.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren docenten geschiedenis word je opgeleid om het vak te leren. Ook bieden we een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je elk jaar vele opleidingen om je te verbeteren tot een succesvolle docent geschiedenis. Je brengt je eerdere ervaringen en kundigheid mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe dingen leert in een verse omgeving. Zo blijf je via onze docent geschiedenis banen helemaal up-to-date in je vakgebied en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om jouw CV te verrijken.

Als ervaren docent geschiedenis bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren docenten geschiedenis begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: docent geschiedenis.

beleidsmedewerker vacatures

Alle docent geschiedenis vacatures bekijken?