Skip to footerSkip to content
MaandagZorgNataschaTransparant

Docent economie vacatures

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Docent economie vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als docent economie heel gemakkelijk in, ​​of wil je graag een andere baan binnen het voortgezet onderwijs? Maandag® geeft jou de kans om hier achter te komen. Met de juiste begeleiding maak jij je doelen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je carrière je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures docent economie. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag uitnodigen voor een gesprek om de kansen te overleggen! Ontdek de leraar economie vacatures hieronder en wordt verrast door alle mogelijkheden.

Docent economie vacature

Onze unieke aanpak voor een docent economie

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Zo begint jouw sollicitatie voor een docent economie vacature: wij zijn een en al oor. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan enkel hard skills bespreken. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is minstens zo belangrijk voor ons om een goede vacature docent economie voor jou te vinden.

Dus vertel ons over jouw eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid en jouw goede communicatieve vaardigheden. Maar vertel ons vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we precies wat jou fantastisch lijkt om te doen? En klikt het aan beide kanten? Dan krijg je een vast contract. En jouw eerste project, vanzelfsprekend passend voor jou als professional. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Bekijk jouw passende vacature als docent economie hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Docent economie jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als docent economie

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor docent economie jobs in Nederland. Door ons ruime netwerk en goede partners kunnen wij vele deuren openen bij toffe organisaties voor een docent economie job, waar jij misschien zelf nooit aan was gekomen. Wij vinden de groei en het plezier van jou als jobs docent economie professional ontzettend belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces om jouw carrière een kickstart te geven.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende scholen en organisaties. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt samenvoegen. Zo heb je de mogelijkheid om in allerlei verschillende bedrijven te werken met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als docent economie weet bij Maandag® altijd een goede baan te vinden. En ook nog eens fijn bij jou in de buurt. Want Maandag® heeft door heel het land jobs als docent economie. Dus scrol snel naar onze docent economie jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan zoekt Maandag® er een interessante job als docent economie bij.

Maandag Managed Services opdracht

Docent economie banen

Doorgroeien als docent economie bij Maandag®

Wat je ook zoekt als docent economie, bij Maandag® bieden we je altijd de mogelijkheid om door te ontwikkelen in een docent economie baan. Voor elke fase van jouw loopbaan zijn er wel banen als docent economie te ontdekken. Als Junior docent economie hoef je meestal bijna geen relevante ervaring te hebben. Je hebt wel pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en je bent nu klaar voor de volgende stap. Je bent zeer gemotiveerd en erg leergierig om het vak eigen te maken.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. In ons team van ervaren docenten economie word je opgeleid om het vak te leren. Ook bieden we een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over onze cultuur en werkwijze. Daarnaast volg je ieder jaar verschillende opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle docent economie. Je neemt je voorgaande ervaringen en kundigheid mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe dingen leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze docent economie banen helemaal bij in je beroep en krijg je de uitgelezen kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren docent economie biedt Maandag® de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren docenten economie begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen richting het hoger beroepsonderwijs. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Bekijk nu onze actuele banen: docent economie.

beleidsmedewerker vacatures

Alle docent economie vacatures bekijken?