Skip to footerSkip to content
MaandagZorgNataschaTransparant

Docent CKV vacatures

Solliciteer en ga werken als docent CKV

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Docent CKV vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als docent CKV heel gemakkelijk in, ​​of wil je graag iets totaal anders binnen de beeldende vorming branche? Maandag® geeft jou de kans om dit te ontdekken. Met de juiste begeleiding maak jij je plannen waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van je loopbaan je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures docent CKV. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de docent CKV vacatures hieronder en laat je prikkelen door alle kansen.

Docent CKV vacature

Onze eigen aanpak voor een docent CKV

Wij horen bij Maandag® graag wat jou beweegt. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een docent CKV vacature: jij praat, wij luisteren. Wij willen weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan enkel hard skills betreft voornamelijk lessen beeldende vorming en CKV geven. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is minstens zo belangrijk voor ons om een passende nieuwe vacatures docent CKV voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we starten. Weten we perfect wat jou drijft? En klikt het aan beide kanten? Dan ontvang je een vast contract. En jouw eerste project, helemaal op jouw lijf geschreven! Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature docent beeldende vorming hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Docent CKV jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als docent CKV

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor docent CKV jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons grote netwerk en goede relaties met onder andere de katholieke scholengemeenschap, kunnen wij verschillende deuren openen bij toffe bedrijven, waar jij mogelijk zelf nooit aan was gekomen. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en het vermaak van jou als jobs docent CKV professional heel belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het proces van A tot Z voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende opdrachten en opdrachtgevers. Dit betekent dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt samenvoegen tijdens het lesgeven op een sfeervolle school. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende organisaties te groeien met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als docent CKV vindt bij ons altijd een passende baan. En ook nog eens prettig dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs als docent CKV. Dus kijk snel bij onze docent CKV jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vindt Maandag® er een interessante job als docent CKV bij.

Maandag Managed Services opdracht

Docent CKV banen

Doorgroeien als docent CKV bij Maandag®

Wat je ook zoekt als docent CKV, wij bieden je altijd de gelegenheid om verder te groeien in een docent CKV baan. In ieder moment van jouw professionele carrière zijn er wel geschikte banen als docent CKV te ontdekken. Als Junior docent CKV hoef je vaak bijna geen relevante werkervaring te hebben! Misschien heb je sinds kort je eerste werkervaring opgedaan en ben je nu klaar om door te groeien richting de 2e graad. Je bent zeer gemotiveerd en erg leergierig om het vak eigen te maken.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. In ons team van ervaren docenten CKV word je getraind om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Daarnaast volg je elk jaar verschillende opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle docent CKV. Je neemt je eerdere ervaringen en bekwaamheid mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe zaken leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze docent CKV banen helemaal up-to-date in je werkgebied en krijg je de uitgelezen kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren docent CKV bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren docenten CKV geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: docent CKV.

beleidsmedewerker vacatures

Alle docent CKV vacatures bekijken?