Skip to footerSkip to content
Mijn Maandag
  Menu
  Robby - Bouw

  Directiesecretaris vacatures

  Solliciteer en ga werken als directiesecretaris

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

  Directiesecretaris vacatures voor jou

  Vul jij de vacatures als directiesecretaris van nature in, ​​of ben je toe aan een carrière switch? Maandag® geeft jou de kans om hier achter te komen. Met de juiste begeleiding maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je loopbaan je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures directiesecretaris. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de directiesecretaris vacatures hieronder en laat je prikkelen door alle kansen.

  Directiesecretaris vacatures

  Maandag Managed Recruitment opdrachtgevers

  Directiesecretaris vacature

  Onze eigen aanpak voor een directiesecretaris

  Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Onze vuistregel bij een 1e gesprek voor een directiesecretaris vacature: wij zijn een en al oor. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan puur vaardigheden bespreken. Waar jij energie uit haalt naast je werk is minstens zo belangrijk voor ons om een gepaste vacature directiesecretaris voor jou te vinden.

  Dus neem ons mee in jouw hobby’s, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we beginnen. Weten we perfect wat jou fantastisch lijkt om te doen? En klikt het aan beide kanten? Dan krijg je een vast contract. En je eerste project, helemaal passend bij jou! Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als directiesecretaris hieronder.

  Maandag Managed Services opdracht

  Directiesecretaris jobs

  Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als directiesecretaris

  Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor directiesecretaris jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten kunnen wij voor directiesecretaris verschillende deuren openen bij professionele opdrachtgevers voor een directiesecretaris job, waar jij mogelijk zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Wij vinden de groei en plezier van jou als jobs directiesecretaris professional heel belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het proces van A tot Z voor het vormgeven van jouw loopbaan.

  Je krijgt alle voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verscheidene projecten en bedrijven. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt samenvoegen. Zo krijg je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te groeien met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als directiesecretaris vindt bij Maandag® altijd een geschikte job. En ook nog eens lekker ergens in de buurt. Want wij hebben door heel het land jobs als directiesecretaris. Dus ga snel naar onze directiesecretaris jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan zoeken onze specialisten er een interessante job als directiesecretaris bij.

  Maandag-app-professional-geven-4 v2

  Directiesecretaris banen

  Doorgroeien als directiesecretaris bij Maandag®

  Wat je nu ook doet als directiesecretaris, bij Maandag® bieden we je altijd de kans om jezelf te ontwikkelen in een directiesecretaris baan. In ieder moment van jouw loopbaan zijn er wel geschikte banen als directiesecretaris te ontdekken. Als Junior directiesecretaris hoef je vaak niet veel passende ervaring te hebben. Je hebt wel net je eerste werkervaring opgedaan en bent nu ready om stappen te maken. Je bent zeer enthousiast en erg leergierig om het vak eigen te maken. Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk.

  In ons team van ervaren directiesecretaris word je getraind om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je ieder jaar diverse trainingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle directiesecretaris. Je brengt je voorgaande ervaringen en bekwaamheid mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe info leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze directiesecretaris banen helemaal up-to-date in je beroep en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om je CV verder uit te breiden.

  Als ervaren directiesecretaris bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren directiesecretaris bieden wij de juiste coaching om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Bekijk nu onze actuele banen: directiesecretaris.

  Alle directiesecretaris vacatures bekijken?

  Vind jouw vacature