Skip to footerSkip to content
Mijn Maandag
  Menu
  211110 Lotte Maandag8978--RT def

  Directiesecretaresse vacatures

  Solliciteer en ga werken als directiesecretaresse

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

  Directiesecretaresse vacatures voor jou

  Vul jij de vacatures als directiesecretaresse van nature in, ​​of ben je toe aan een carrière switch? Maandag® biedt jou de mogelijkheid om deze stap te zetten. Met de juiste begeleiding maak jij je doelen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je carrière je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures directiesecretaresse. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij graag met je in contact komen om de kansen te overleggen! Ontdek de directiesecretaresse vacatures hieronder en wordt uitgedaagd door alle mogelijkheden.

  Directiesecretaresse vacatures

  Maandag Managed Recruitment opdrachtgevers

  Directiesecretaresse vacature

  Onze eigen aanpak voor een directiesecretaresse

  Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Zo begint jouw sollicitatie voor een directiesecretaresse vacature: wij zijn een en al oor. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan alleen vaardigheden bespreken. Waar jij energie uit haalt naast je werk is ten minste zo belangrijk voor ons om een gepaste vacature directiesecretaresse voor jou te vinden.

  Dus neem ons mee in jouw hobby’s, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we precies wat jou drijft? En klikt het aan beide kanten? Dan verkrijg je een vast contract. En je eerste project, helemaal passend voor jou als professional. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als directiesecretaresse hieronder.

  Maandag Managed Services opdracht

  Directiesecretaresse jobs

  Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als directiesecretaresse

  Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor directiesecretaresse jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons ruime netwerk en goede contacten kunnen wij voor vele verschillende deuren openen bij professionele bedrijven voor een directiesecretaresse job, waar jij misschien zelf nooit aan gedacht heb. Bij Maandag® vinden we de groei en vermaak van jou als jobs directiesecretaresse professional enorm belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het proces van A tot Z voor het vormgeven van jouw loopbaan.

  Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor diverse opdrachten en opdrachtgevers. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt verbinden. Zo heb je de mogelijkheid om in allerlei verschillende bedrijven te groeien met de zekerheid van een goed salaris. Wie wil werken als directiesecretaresse vindt bij Maandag® altijd een passende baan. En ook nog eens lekker dichtbij. Want wij hebben door heel Nederland jobs als directiesecretaresse. Dus scrol snel naar onze directiesecretaresse jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan zoeken onze experts er een interessante job als directiesecretaresse bij.

  Maandag-app-professional-geven-4 v2

  Directiesecretaresse banen

  Doorgroeien als directiesecretaresse bij Maandag®

  Wat je nu ook doet als directiesecretaresse, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om door te ontwikkelen in een directiesecretaresse baan. In elke fase als professional zijn er wel geschikte banen als directiesecretaresse te ontdekken. Als Junior directiesecretaresse hoef je vaak bijna geen relevante ervaring te hebben. Je hebt wel pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en wilt nu doorgroeien. Je bent zeer gemotiveerd en erg benieuwd om het vak helemaal naar jouw hand te zetten. Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk.

  In ons team van ervaren directiesecretaresse word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar diverse opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle directiesecretaresse. Je neemt je voorgaande ervaringen en kundigheid mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe zaken leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze directiesecretaresse banen helemaal up-to-date in je beroep en krijg je de kans om je CV verder uit te breiden.

  Als ervaren directiesecretaresse bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren directiesecretaresse begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Bekijk nu onze actuele banen: directiesecretaresse.

  Alle directiesecretaresse vacatures bekijken?

  Vind jouw vacature