Skip to footerSkip to content
Shizam Zorg basisarts

Dialyseverpleegkundige vacatures

Solliciteer en ga werken als dialyseverpleegkundige

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Dialyseverpleegkundige vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als dialyseverpleegkundige heel gemakkelijk in, ​​of wil je graag iets totaal anders na het behalen van jouw hbo diploma verpleegkunde? Maandag® is de plek om deze stap te zetten. Met de juiste begeleiding maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je loopbaan je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures dialyseverpleegkundige. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag uitnodigen voor een gesprek om de kansen te overleggen! Ontdek de dialyseverpleegkundige vacatures hieronder en wordt enthousiast door de hoeveelheid opties die we hebben.

Dialyseverpleegkundige vacature

Onze eigen aanpak voor een dialyseverpleegkundige

Wij horen bij Maandag® graag wat jou beweegt. Zo begint jouw sollicitatie voor een dialyseverpleegkundige vacature: jij praat, wij luisteren. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan puur hard skills afstemmen op het gebied van peritoneale dialyse en het verlenen van zorg aan acute patiënten. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is minimaal zo belangrijk voor ons om een goede vacature dialyseverpleegkundige voor jou te vinden.

Dus vertel ons over jouw interesses op het gebied van acute dialyses en het werken binnen een multidisciplinair team. Maar vertel ons vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we perfect waar jij energie van krijgt? En klikt het tussen ons beiden? Dan ontvang je een vast contract. En jouw eerste opdracht, binnen de dialyse afdeling, gelijk op jouw lijf geschreven! Lijkt het je tof om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als dialyseverpleegkundige hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Dialyseverpleegkundige jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als dialyseverpleegkundige

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor dialyseverpleegkundige jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons grote netwerk en goede contacten met maatschappelijk werkers en zorginstellingen, kunnen wij alle deuren openen bij gave opdrachtgevers, waar jij misschien zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Wij vinden de ontwikkeling en het plezier van jou als jobs dialyseverpleegkundige professional heel belangrijk. Wij kunnen niet wachten om met jouw carrière aan de slag te gaan. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je krijgt alle voordelen van een contract bij Maandag®, waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, maar werkt voor verscheidene projecten en opdrachtgevers. Zo kun jij bijvoorbeeld in een dialysecentrum werken of in het Antonius ziekenhuis. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt verbinden in jouw nieuwe baan. Zo heb je de mogelijkheid om in allerlei verschillende organisaties te groeien met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als dialyseverpleegkundige vindt bij Maandag® altijd een geschikte baan. En ook nog eens heerlijk dichtbij. Want wij hebben door heel het land jobs als dialyseverpleegkundige. Dus scrol snel naar onze dialyseverpleegkundige jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan vindt Maandag® er een interessante job als dialyseverpleegkundige bij.

Maandag Managed Services opdracht

Dialyseverpleegkundige banen

Doorgroeien als dialyseverpleegkundige bij Maandag®

Wat je ook zoekt als dialyseverpleegkundige, bij ons heb je altijd de mogelijkheid om stappen te maken in een dialyseverpleegkundige baan. In elke fase van jouw professionele carrière zijn er wel geschikte banen als dialyseverpleegkundige te vinden. Als Junior dialyseverpleegkundige hoef je vaak niet veel passende ervaring te hebben, maar een mbo of hbo diploma binnen de zorg is wel een vereiste. Je hebt wel pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en je wilt nu doorgroeien. Je bent zeer enthousiast en erg leergierig om het vak door en door te kennen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren dialyseverpleegkundigen word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je elk jaar diverse opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvol gediplomeerd dialyseverpleegkundige. Je brengt je eerdere ervaringen en kennis mee naar een volgende opdrachtgever waar je weer nieuwe zaken leert in een verse omgeving. Zo blijf je via onze dialyseverpleegkundige banen helemaal up-to-date in je beroep en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om jouw CV verder uit te breiden.

Als ervaren dialyseverpleegkundige biedt Maandag® de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren dialyseverpleegkundigen begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Scroll nu snel verder naar onze actuele banen: dialyseverpleegkundige.

beleidsmedewerker vacatures

Alle dialyseverpleegkundige vacatures bekijken?