Skip to footerSkip to content
211110 Lotte Maandag8978--RT def

Data specialist vacatures

Solliciteer en ga werken als data specialist

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Data specialist vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als data specialist heel gemakkelijk in, ​​of ben je toe aan iets totaal anders binnen de data analyse branche? Maandag® is de plek om dit te ontdekken. Met de juiste begeleiding maak jij je doelen waar. Je groeit van het ene succes naar het andere. In welke fase van je carrière je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures data specialist. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de kansen te overleggen! Ontdek de data expert vacatures hieronder en wordt verrast door alle kansen.

Data specialist vacature

Onze eigen aanpak voor een data specialist

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Zo beginnen wij jouw sollicitatie voor een data specialist vacature: jij praat, wij luisteren. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan enkel hard skills afstemmen op het gebied van analyses controleren en applicaties onderzoeken. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is ten minste zo belangrijk voor ons om een geschikte vacature data analist voor jou te vinden.

Dus praat over jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we precies wat jouw drijfveren zijn? En is er een klik aan beide kanten? Dan ontvang je een vast parttime of fulltime contract. En jouw eerste opdracht, totaal passend voor jou als professional. Lijkt het je fantastisch om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als data specialist hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Data specialist jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als data specialist

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor data specialist jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons uitgebreide netwerk en goede partners kunnen wij voor jou verschillende deuren openen bij toffe organisaties voor een data specialist job, waar jij mogelijk zelf nooit aan gedacht heb. Wij vinden de groei en het plezier van jou als jobs data specialist professional heel belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je krijgt alle voordelen van een contract bij ons, waaronder de mogelijkheid tot thuiswerken, waarbij je werkt voor verschillende opdrachten en organisaties. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt combineren. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende organisaties te werken met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als data specialist vindt bij ons altijd een toffe job. En ook nog eens prettig bij jou in de buurt. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs als data specialist. Dus scrol snel naar onze data specialist jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vinden onze specialisten er een interessante job als data specialist bij.

Maandag Managed Services opdracht

Data specialist banen

Groeien als data specialist bij Maandag®

Wat je ook zoekt als data specialist, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om verder te groeien in een data specialist baan. In elke fase van jouw loopbaan zijn er wel passende banen als data specialist te vinden. Als Junior data specialist hoef je vaak bijna geen passende werkervaring te hebben. Misschien heb je pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en ben je nu klaar voor de volgende stap. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak door en door te kennen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren data specialisten word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar diverse opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle data specialist. Je brengt je eerdere ervaringen en bekwaamheid mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe informatie leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze data specialist banen helemaal bij in je vakgebied en krijg je de uitgelezen kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren data specialist bieden wij de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren data specialisten geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Scroll nu snel verder naar onze actuele banen: data specialist.

beleidsmedewerker vacatures

Alle data specialist vacatures bekijken?