Skip to footerSkip to content

Data scientist vacatures

Solliciteer en ga werken als data scientist

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Data scientist vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als data scientist heel gemakkelijk in, ​​of ben je toe aan een carrière switch binnen de data science branche? Maandag® is de plek om dit te ontdekken. Met de juiste begeleiding maak jij je doelen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures data scientist. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij jou graag uitnodigen voor een gesprek om de kansen te overleggen! Ontdek de data scientist vacatures hieronder en laat je aanmoedigen door de vele mogelijkheden.

Data scientist vacature

Onze individuele aanpak voor een data scientist

Wij horen bij Maandag® graag wat jou beweegt. Zo beginnen wij jouw sollicitatie voor een data scientist vacature: wij zijn een en al oor. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan enkel vaardigheden bespreken op het gebied van data analyses en statistische analyses. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is net zo belangrijk voor ons om een geschikte vacature data scientist voor jou te vinden.

Dus praat over jouw interesses in data analyse en jouw analytisch vermogen in een data science lab. Maar vertel vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we exact wat jij geweldig vindt? En is er een klik tussen ons beiden? Dan krijg je een vast contract. En jouw eerste opdracht, vanzelfsprekend passend bij jou! Lijkt het je tof om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Bekijk jouw nieuwe vacatures als data scientist hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Data scientist jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als data scientist

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor data scientist jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten binnen de big data branche, kunnen wij voor jou verschillende deuren openen bij professionele organisaties voor een data scientist job, waar jij mogelijk zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en het plezier van jou als jobs data scientist professional ontzettend belangrijk. Daar willen wij jou graag mee helpen. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het proces van A tot Z voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt in grote datasets voor diverse opdrachten en organisaties. Dit betekent dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt samenvoegen. Zo is het aan jou om in allerlei verschillende bedrijven te werken met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als data scientist vindt bij ons altijd een toffe job. En ook nog eens prettig bij jou in de buurt. Want wij hebben door heel het land jobs als data scientist. Dus ga snel naar onze data scientist jobs en zeg ons waar jij graag wilt werken. Dan vindt Maandag® er een interessante job als data scientist bij.

Maandag Managed Services opdracht

Data scientist banen

Doorgroeien als data scientist bij Maandag®

Waar je ook staat als data scientist, bij Maandag® heb je altijd de kans om door te groeien in een data scientist baan. In ieder moment van jouw professionele carrière zijn er wel geschikte banen als junior, medior en senior data scientist te vinden. Als Junior data scientist hoef je meestal niet veel relevante werkervaring te hebben. Misschien heb je pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en ben je nu ready om stappen te maken. Je bent zeer enthousiast en erg leergierig om het vak van machine learning en big data door en door te kennen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren data scientists word je getraind om het vak te leren. Ook bieden we een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar diverse opleidingen om je te verbeteren tot een succesvolle data scientist. Je neemt je voorgaande ervaringen en bekwaamheid mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe informatie leert in een verse omgeving. Zo blijf je via onze data scientist banen helemaal bij in je vakgebied en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om jouw CV te verrijken.

Als ervaren data scientist bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren data scientists begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ga nu snel naar onze actuele banen: data scientist.

beleidsmedewerker vacatures

Alle data scientist vacatures bekijken?