Skip to footerSkip to content
Ruveyda

Data engineer vacatures

Solliciteer en ga werken als data engineer

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Data engineer vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als data engineer met gemak in, ​​of ben je op zoek naar een andere baan binnen de data engineering? Maandag® is de plek om hierachter te komen. Met de juiste coaching maak jij je dromen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures data engineer. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij graag met je in contact komen om de kansen te overleggen! Ontdek de data engineer vacatures hieronder en wordt verrast door de hoeveelheid opties die we hebben.

Data engineer vacature

Onze persoonlijke aanpak voor een data engineer

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed komt. Zo begint jouw sollicitatie voor een data engineer vacature: wij zijn een en al oor. Wij willen weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan enkel technische vaardigheden bespreken op het gebied van data analyse, data integratie en data infrastructuur. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is net zo belangrijk voor ons om een passende vacature data engineer voor jou te vinden.

Dus vertel ons over jouw interesse op het gebied van het data ontwikkelingsproces en het uitvoeren van waardevolle analyses. Maar vertel vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we exact waar jij energie van krijgt? En is er een klik tussen ons beiden? Dan ontvang je een vast contract. En jouw eerste opdracht, helemaal passend bij jou! Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Bekijk jouw nieuwe vacature als data engineer hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Data engineer jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als data engineer

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor data engineer jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons grote netwerk en goede contacten kunnen wij voor data engineers alle deuren openen bij gave organisaties, waar jij mogelijk zelf nooit aan was gekomen. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en het vermaak van jou als jobs data engineer professional ontzettend belangrijk. Daar willen wij jou graag mee helpen. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het proces van A tot Z voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je krijgt alle voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende opdrachten en opdrachtgevers. Zo ga jij bijvoorbeeld aan de slag met data verzamelen en je combineert onbewerkte data binnen de data pipelines van opdrachtgevers. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt samenvoegen. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te werken met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als data engineer vindt bij ons altijd een toffe job. En ook nog eens heerlijk dichtbij. Want wij hebben door heel Nederland jobs als data engineer. Dus ga snel naar onze data engineer jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan zoekt Maandag® er een interessante job als data engineer bij.

Maandag Managed Services opdracht

Data engineer banen

Groeien als data engineer bij Maandag®

Wat je ook zoekt als data engineer, bij Maandag® bieden we je altijd de mogelijkheid om te groeien in een data engineer baan. Voor elke fase van jouw loopbaan zijn er wel passende banen als data engineer te vinden. Als Junior data engineer hoef je gewoonlijk geen tot weinig passende werkervaring te hebben. Je hebt wel sinds kort je eerste werkervaring opgedaan en je bent nu klaar voor de volgende stap. Je bent zeer gemotiveerd en erg benieuwd om het vak door en door te kennen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren data engineers word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je ieder jaar verschillende opleidingen om je te verbeteren tot een succesvolle data engineer. Je brengt je voorgaande ervaringen en bekwaamheid mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe zaken leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze data engineer banen helemaal bij in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren data engineer bieden wij de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren data engineers geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen tot data analist of zij-instromen bij cursussen voor data scientists. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ga nu snel naar onze actuele banen: data engineer.

beleidsmedewerker vacatures

Alle data engineer vacatures bekijken?