Skip to footerSkip to content
MaandagZorgNataschaTransparant

Data architect vacatures

Solliciteer en ga werken als data architect

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Data architect vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als data architect heel gemakkelijk in, ​​of wil je graag iets totaal anders binnen de business intelligence? Maandag® biedt jou de mogelijkheid om hier achter te komen. Met de juiste begeleiding maak jij je dromen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je loopbaan je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures data architect. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij graag met je in contact komen om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de data architect, data engineering en data scientists vacatures hieronder en wordt uitgedaagd door alle kansen.

Data architect vacature

Onze eigen aanpak voor een data architect

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Zo begint jouw sollicitatie voor een data architect vacature: wij zijn een en al oor. Wij komen graag te weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen vaardigheden afstemmen op het gebied van data governance en data management requirements. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is minimaal zo belangrijk voor ons om een geschikte vacature data architect voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw interesses op het gebied van data architectuur vraagstukken, azure data en big data solutions. Maar vertel ons vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we perfect wat jouw drijfveren zijn? En klikt het aan beide kanten? Dan verkrijg je een vast contract. En jouw eerste project, totaal passend voor jou als professional. Lijkt het je fantastisch om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacatures als data architect hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Data architect jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als data architect

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor data architect jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons ruime netwerk en goede relaties kunnen wij verschillende deuren openen bij toffe opdrachtgevers voor een data architect job, waar jij misschien zelf nooit aan was gekomen. Wij vinden de ontwikkeling en het plezier van jou als jobs data architect professional heel belangrijk. We hebben een duidelijke visie voor jouw werk en staan te popelen om je hierbij te helpen. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je benut de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor allerlei ethisch verantwoorde projecten en bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld werken binnen het team 'business concerns and priorities'. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt combineren. Zo is het aan jou om in allerlei verschillende organisaties te werken met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als data architect vindt bij Maandag® altijd een toffe baan. En ook nog eens fijn in de buurt. Want Maandag® heeft door heel het land jobs als data architect. Dus kijk snel bij onze data architect jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan vindt Maandag® er een interessante job als data architect bij.

Maandag Managed Services opdracht

Data architect banen

Doorgroeien als data architect bij Maandag®

Wat je ook zoekt als data architect, wij bieden je altijd de gelegenheid om door te ontwikkelen in een data architect baan. In elke fase van jouw professionele carrière zijn er wel banen als data architect te vinden. Als Junior data architect hoef je vaak geen tot weinig relevante werkervaring te hebben. Misschien heb je net je eerste werkervaring opgedaan en ben je nu klaar voor de volgende stap. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak eigen te maken.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren data architecten word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je ieder jaar diverse opleidingen om je te verbeteren tot een succesvolle data architect. Je brengt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar een volgende opdrachtgever waar je weer nieuwe zaken leert in een verse omgeving. Zo blijf je via onze data architect banen helemaal up-to-date in je werkgebied en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren data architect biedt Maandag® de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren data architecten begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Bekijk nu onze actuele banen: data architect.

beleidsmedewerker vacatures

Alle data architect vacatures bekijken?