Skip to footerSkip to content
Mijn Maandag
  Menu

  Data analyst vacatures

  Solliciteer en ga werken als data analyst

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

  Data analyst vacatures voor jou

  Vul jij de vacatures als data analyst van nature in, ​​of ben je toe aan iets totaal anders? Maandag® geeft jou de kans om deze stap te zetten. Met de juiste coaching maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je carrière je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures data analyst. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om de kansen te overleggen! Ontdek de data analyst vacatures hieronder en wordt enthousiast door alle kansen.

  Data analyst vacatures

  Maandag Managed Recruitment opdrachtgevers

  Data analyst vacature

  Onze eigen aanpak voor een data analyst

  Wij horen bij Maandag® graag wat jou motiveert. Zo begint jouw sollicitatie voor een data analyst vacature: jij praat, wij luisteren. Wij komen graag te weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan alleen vaardigheden bespreken. Waar jij energie uit haalt naast je werk is minstens zo belangrijk voor ons om een geschikte vacature data analyst voor jou te vinden.

  Dus praat over jouw hobby’s, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we exact waar jij energie van krijgt? En is er een klik tussen ons beiden? Dan krijg je een vast contract. En je eerste opdracht, helemaal passend voor jou als professional. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als data analyst hieronder.

  Maandag Managed Services opdracht

  Data analyst jobs

  Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als data analyst

  Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor data analyst jobs in Nederland. Door ons grote netwerk en goede partners kunnen wij voor data analyst alle deuren openen bij gave organisaties voor een data analyst job, waar jij misschien zelf nooit aan gedacht heb. Bij Maandag® vinden we de groei en voldoening van jou als jobs data analyst professional enorm belangrijk. Daar willen wij jou graag mee helpen. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het proces van A tot Z voor het vormgeven van jouw loopbaan.

  Je krijgt alle voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verscheidene opdrachten en organisaties. Dit betekent dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt verbinden. Zo krijg je de kans om in allerlei verschillende organisaties te groeien met de zekerheid van een goed salaris. Wie wil werken als data analyst vindt bij Maandag® altijd een passende baan. En ook nog eens fijn dicht bij waar jij woont. Want wij hebben door heel Nederland jobs als data analyst. Dus kijk snel bij onze data analyst jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan zoekt Maandag® er een interessante job als data analyst bij.

  Maandag-app-professional-geven-4 v2

  Data analyst banen

  Groeien als data analyst bij Maandag®

  Waar je ook staat als data analyst, bij Maandag® bieden we je altijd de gelegenheid om door te groeien in een data analyst baan. Voor elke fase van jouw professionele carrière zijn er wel geschikte banen als data analyst te vinden. Als Junior data analyst hoef je meestal weinig passende ervaring te hebben. Misschien heb je net je eerste werkervaring opgedaan en bent nu klaar om door te groeien. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak eigen te maken. Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk.

  In ons team van ervaren data analyst word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar diverse trainingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle data analyst. Je brengt je voorgaande ervaringen en kundigheid mee naar een volgende opdrachtgever waar je weer nieuwe info leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze data analyst banen helemaal up-to-date in je beroep en krijg je de kans om je CV verder uit te breiden.

  Als ervaren data analyst bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren data analyst bieden wij de juiste coaching om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Scroll nu snel verder naar onze actuele banen: data analyst.

  Alle data analyst vacatures bekijken?

  Vind jouw vacature