Skip to footerSkip to content
Projectsourcing

Contractmanager vacatures

Solliciteer en ga werken als contractmanager

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Contractmanager vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als contractmanager van nature in, ​​of wil je graag iets totaal anders binnen financiële instellingen of technische bedrijven? Maandag® geeft jou de kans om hierachter te komen. Met de juiste sturing maak jij je dromen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures contractmanager. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de contractmanager vacatures hieronder en wordt verrast door alle kansen.

Contractmanager vacature

Onze unieke aanpak voor een contractmanager

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Zo begint jouw sollicitatie voor een contractmanager vacature: wij zijn een en al oor. Wij komen graag te weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan puur vaardigheden bespreken op het gebied van waar een contractmanager verantwoordelijk voor is. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is minstens zo belangrijk voor ons om een goede vacature contractmanager voor jou te vinden.

Dus praat over jouw hbo opleiding in de inkoop en financiële richting. Maar vertel vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we exact wat jouw drijfveren zijn? En klikt het tussen ons beiden? Dan ontvang je een vast contract. En jouw eerste opdracht, binnen de functie contractmanager, vanzelfsprekend passend voor jou als professional. Lijkt het je fantastisch om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als contractmanager hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Contractmanager jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als contractmanager

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor contractmanager jobs in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede relaties en communicatie binnen deze branche, kunnen wij voor jou verschillende deuren openen bij uitdagende opdrachtgevers, waar jij mogelijk zelf nooit aan gedacht heb. Wij vinden de ontwikkeling en het plezier van jou als jobs contractmanager professional heel belangrijk. Wij kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het hele proces voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je krijgt alle voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor allerlei projecten en organisaties. Als startend contractmanager kun jij bij elk bedrijf werken waar contracten afgesloten worden. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt samenvoegen. Zo krijg je de kans om bij allerlei verschillende organisaties en leveranciers te groeien met de zekerheid van een goed salaris. Wie wil werken als contractmanager vindt bij ons altijd een goede baan. En ook nog eens fijn dicht bij waar jij woont. Want wij hebben door heel Nederland locaties waar ze een contractmanager nodig hebben. Dus scrol snel naar onze contractmanager jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan vinden onze specialisten er een interessante job als contractmanager bij.

Maandag Managed Services opdracht

Contractmanager banen

Groeien als contractmanager bij Maandag®

Wat je ook doet als contractmanager, bij Maandag® bieden we je altijd de mogelijkheid om verder te groeien in een contractmanager baan. Voor elke fase als professional zijn er wel banen binnen de contractmanagement branche te vinden. Als Junior contractmanager hoef je gewoonlijk bijna geen passende ervaring te hebben. Je hebt wel sinds kort je eerste werkervaring opgedaan en je bent nu klaar voor de volgende stap. Je bent zeer enthousiast, erg leergierig om het vak helemaal naar jouw hand te zetten en wellicht geïnteresseerd om door te groeien tot senior contractmanager.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren contractmanagers word je opgeleid om het vak te leren. Ook bieden we een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar verschillende trainingen om je te verbeteren tot een succesvolle contractmanager. Je neemt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe info leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze contractmanager banen helemaal up-to-date in je werkgebied en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om jouw CV te verrijken.

Als ervaren contractmanager bieden wij de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren contractmanagers begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Scroll nu snel verder naar onze actuele banen: contractmanager.

beleidsmedewerker vacatures

Alle contractmanager vacatures bekijken?