Skip to footerSkip to content
Shizam Zorg basisarts

Contractbeheerder vacatures

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Contractbeheerder vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als contractbeheerder met gemak in, ​​of wil je graag iets totaal anders binnen het contractmanagement? Maandag® is de plek om deze stap te zetten. Met de juiste coaching maak jij je dromen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je carrière je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures contractbeheerder. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag uitnodigen voor een gesprek om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de contractbeheerder vacatures hieronder en wordt enthousiast door alle kansen.

Contractbeheerder vacature

Onze persoonlijke aanpak voor een contractbeheerder

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een contractbeheerder vacature: wij zijn een en al oor. Wij komen graag te weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan enkel hard skills bespreken op het gebied van goed contractmanagement en het beheer binnen een interne organisatie. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is minstens zo belangrijk voor ons om een gepaste vacature contractbeheerder voor jou te vinden.

Dus bespreek jouw interesses als het gaat om contractbeheer. Maar vertel ons vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we exact wat jouw drijfveren zijn? En klikt het aan beide kanten? Dan krijg je een vast contract. En jouw eerste opdracht als contractmanager, vanzelfsprekend op jouw lijf geschreven! Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als contractbeheerder hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Contractbeheerder jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als contractbeheerder

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor contractbeheerder jobs in Nederland. Door ons grote netwerk en goede contacten kunnen wij voor vele alle deuren openen bij uitdagende organisaties voor een contractbeheerder job, waar jij mogelijk zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Wij vinden de ontwikkeling en voldoening van jou als jobs contractbeheerder professional heel belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het hele proces om jouw carrière een kickstart te geven.

Medewerkers profiteren van de voordelen van hun contracten bij Maandag®, maar werken voor allerlei projecten en opdrachtgevers. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt verbinden. Zo krijg je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te werken met de zekerheid van een goed salaris. Wie wil werken als contractbeheerder vindt bij Maandag® altijd een goede job. En ook nog eens prettig dicht bij waar jij woont. Want wij hebben door heel het land jobs als contractbeheerder. Dus ga snel naar onze contractbeheerder jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan vinden onze specialisten er een interessante job als contractbeheerder bij.

Maandag Managed Services opdracht

Contractbeheerder banen

Doorgroeien als contractbeheerder bij Maandag®

Waar je ook staat als contractbeheerder, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om te groeien in een contractbeheerder baan. Voor elke fase als professional zijn er wel passende banen als contractbeheerder te vinden. Als Junior contractbeheerder hoef je vaak geen tot weinig relevante ervaring te hebben! Je hebt wel sinds kort je eerste werkervaring opgedaan en je bent nu klaar om door te groeien. Je bent zeer gemotiveerd, beschikt over voldoende inzicht en erg leergierig om het vak eigen te maken.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren contractbeheerders word je opgeleid om het vak te leren. Op de planning staat ook een uitgebreide introductieweek op onze Maandag® Academy waarin jou alles wordt verteld over onze cultuur en werkwijze. Daarnaast volg je elk jaar diverse opleidingen om je te verbeteren tot een succesvolle contractbeheerder. Je brengt je eerdere ervaringen en kennis mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe info leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze contractbeheerder banen helemaal bij in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV te verrijken.

Als ervaren contractbeheerder biedt Maandag® de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren contractbeheerders bieden wij de juiste coaching om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: contractbeheerder.

beleidsmedewerker vacatures

Alle contractbeheerder vacatures bekijken?