Skip to footerSkip to content
Nanouke

Coach vacatures

Solliciteer en ga werken als coach

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Coach vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als coach van nature in, ​​of wil je graag een andere richting? Maandag® geeft jou de kans om hierachter te komen. Met de juiste begeleiding maak jij je plannen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je carrière je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures coach. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij jou graag uitnodigen voor een gesprek om de kansen te overleggen! Ontdek de coach vacatures hieronder en wordt uitgedaagd door alle kansen.

Coach vacature

Onze persoonlijke aanpak voor een coach

Wij horen bij Maandag® graag wat jou motiveert. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een coach functie: wij zijn een en al oor. Wij komen graag te weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan puur hard skills bespreken op het gebied van cliënten adviseren en helpen in de praktijk. Waar jij energie uit haalt naast je werk is net zo belangrijk voor ons om een goede vacature coach voor jou te vinden.

Dus praat over jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we exact waar jij energie van krijgt? En klikt het tussen ons beiden? Dan verkrijg je een parttime of fulltime contract. En jouw eerste opdracht, vanzelfsprekend passend bij jou! Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als coach hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Coach jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als coach

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor coach jobs in Nederland. Door ons grote netwerk en goede partners kunnen wij voor vele verschillende deuren openen bij uitdagende bedrijven, waar jij misschien zelf nooit aan gedacht heb. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en plezier van jou als jobs coach professional ontzettend belangrijk. Wij kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het hele proces voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je krijgt alle voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor diverse projecten en opdrachtgevers. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt combineren. Zo krijg je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te werken met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als coach vindt bij Maandag® altijd een toffe job. En ook nog eens heerlijk dicht bij waar jij woont. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs voor coaches. Dus scrol snel naar onze coach jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan vinden wij er een interessante job als coach bij.

Maandag Managed Services opdracht

Coach banen

Doorgroeien als coach bij Maandag®

Wat je nu ook doet als coach, bij Maandag® bieden we je altijd de gelegenheid om door te groeien in een coach baan. In ieder moment van jouw professionele carrière zijn er wel banen als coach te ontdekken. Als Junior coach hoef je meestal geen tot weinig passende ervaring te hebben. Je hebt wel pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en je wilt nu doorgroeien. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak door en door te kennen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren coaches word je getraind om het vak te leren. Ook bieden we een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar diverse trainingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle coach. Je brengt je eerdere ervaringen en kundigheid mee naar een volgende opdrachtgever waar je weer nieuwe info leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze coach banen helemaal up-to-date in je beroep en krijg je de uitgelezen kans om jouw CV te verrijken.

Als ervaren coach bieden wij de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren coach geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen als freelance coach of zij-instromen als trainer. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ga nu snel naar onze actuele banen: coach.

beleidsmedewerker vacatures

Alle coach vacatures bekijken?