Skip to footerSkip to content
211110 Lotte Maandag8978--RT def

Cloud architect vacatures

Solliciteer en ga werken als cloud architect

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Cloud architect vacatures voor jou

Vul jij de vacatures alscloud architect heel gemakkelijk in, ​​of ben je op zoek naar iets totaal anders binnen de cloud security of cloud computing branche? Maandag® is de plek om hierachter te komen. Met de juiste sturing maak jij je plannen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures cloud solution architect. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij graag met je in contact komen om de kansen te overleggen! Ontdek de cloud architect vacatures hieronder en wordt verrast door de vele mogelijkheden.

Cloud architect vacature

Onze unieke aanpak voor een cloud architect

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een cloud architect functie: wij zijn een en al oor. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan puur hard skills bespreken op het gebied van cloud architecture en het cloud platform. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is net zo belangrijk voor ons om een goede vacature cloud architect voor jou te vinden.

Dus vertel ons over jouw interesse op het gebied van bijvoorbeeld google cloud infrastructure, technologieën, en implementatie. Maar bespreek ook vooral jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we beginnen. Weten we precies wat jouw drijfveren zijn? En klikt het tussen ons beiden? Dan krijg je een vast contract. En jouw eerste project, as a cloud architect, totaal passend bij jou! Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als cloud architect hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Cloud architect jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als cloud architect

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor cloud architect jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons grote netwerk en goede contacten binnen de cloud architectuur, kunnen wij vele deuren openen bij uitdagende organisaties, waar jij misschien zelf nooit aan gedacht heb. Wij vinden de groei en het vermaak van jou als jobs cloud architect professional heel belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het proces van A tot Z voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je benut de voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor verscheidene projecten en organisaties. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt samenvoegen. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende organisaties te werken met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als cloud architect vindt bij ons altijd een passende baan. En ook nog eens fijn dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel het land jobs als cloud architect. Dus ga snel naar onze cloud architect jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vindt Maandag® er een interessante job als cloud architect bij.

Maandag Managed Services opdracht

Cloud architect banen

Groeien als cloud architect bij Maandag®

Waar je ook staat als cloud architect en hoeveel jaar werkervaring je op hebt, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om stappen te zetten in een cloud architect baan. Voor elke fase van jouw professionele carrière zijn er wel geschikte uitdagingen als cloud architect te vinden. Als Junior cloud architect hoef je meestal weinig relevante werkervaring te hebben. Misschien heb je pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en bent nu ready om stappen te maken. Je bent zeer gemotiveerd en erg leergierig om het vak helemaal naar jouw hand te zetten. Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk.

In ons team van ervaren cloud architects word je getraind om het vak te leren. Ook bieden we een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je ieder jaar diverse trainingen, zoals "How to develop and manage robust highly available solutions?" om je te verbeteren tot een succesvolle cloud architect. Je brengt je eerdere ervaringen en kennis mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe dingen leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze cloud architect banen helemaal up-to-date in je werkgebied en krijg je de uitgelezen kans om jouw CV verder uit te breiden.

Als ervaren cloud architect biedt Maandag® de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren cloud architects bieden wij de juiste coaching om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Scroll nu snel verder naar onze actuele banen: cloud architect.

beleidsmedewerker vacatures

Alle cloud architect vacatures bekijken?