Skip to footerSkip to content
Shizam Zorg basisarts

CCU verpleegkundige vacatures

Solliciteer en ga werken als CCU verpleegkundige

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

CCU verpleegkundige vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als CCU verpleegkundige heel gemakkelijk in, ​​of ben je toe aan een andere baan binnen de acute zorg? Maandag® is de plek om dit te ontdekken. Met de juiste coaching maak jij jouw dromen waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van je carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures CCU verpleegkundige. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij jou graag uitnodigen voor een gesprek om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de Cardiac Care verpleegkundige vacatures hieronder en laat je aanmoedigen door alle kansen.

CCU verpleegkundige vacature

Onze persoonlijke aanpak voor een CCU verpleegkundige

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een CCU verpleegkundige functie: jij praat, wij luisteren. Wij willen weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan alleen hard skills bespreken op het gebied van het werken met vitale functies en percutane interventie. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk met cardiologische patiënten is minstens zo belangrijk voor ons om een goede vacature CCU verpleegkundige voor jou te vinden.

Dus vertel ons over jouw interesse in onder andere het verlenen van hoogcomplexe zorg aan de volwassen zorgvrager. Maar praat vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we beginnen. Weten we exact waar jij energie van krijgt? En is er een klik aan beide kanten? Dan krijg je een vast contract. En jouw eerste project binnen de cardiac care, gelijk passend voor jou als professional. Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als CCU verpleegkundige hieronder.

Maandag Managed Services opdracht

CCU verpleegkundige jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als CCU verpleegkundige

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor CCU verpleegkundige jobs in Nederland. Door ons grote netwerk en goede partners kunnen wij voor CCU verpleegkundiges alle deuren openen bij gave organisaties, waar jij mogelijk zelf nooit aan was gekomen. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en voldoening van jou als jobs CCU verpleegkundige professional heel belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het proces van A tot Z voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je krijgt alle voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende projecten en organisaties. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan met het behandelen van thoracale pijnklachten, maar ook zorg bieden aan zorgvragers met een acuut cardiologisch probleem. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt combineren. Zo is het aan jou om in allerlei verschillende bedrijven te groeien met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als CCU verpleegkundige vindt bij ons altijd een geschikte baan. En ook nog eens lekker dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs als CCU verpleegkundige. Dus kijk snel bij onze CCU verpleegkundige jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan zoeken onze experts er een interessante job als CCU verpleegkundige bij.

beleidsmedewerker vacatures

CCU verpleegkundige banen

Groeien als CCU verpleegkundige bij Maandag®

Wat je nu ook doet als CCU verpleegkundige, bij ons heb je altijd de mogelijkheid om door te groeien in een CCU verpleegkundige baan. Voor elke fase van jouw professionele carrière zijn er wel banen als CCU verpleegkundige te vinden. Als Junior CCU verpleegkundige hoef je gewoonlijk bijna geen passende werkervaring te hebben. Misschien heb je pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en je bent nu klaar voor de volgende stap. Je bent zeer gemotiveerd en erg leergierig om het vak eigen te maken.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren CCU verpleegkundigen word je opgeleid om het vak te leren. Ook bieden we een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar diverse opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle CCU verpleegkundige. Veel van deze opleidingen zijn gecertificeerd door het College Zorg Opleidingen (CZO). Je neemt je voorgaande ervaringen en bekwaamheid mee naar een volgende opdrachtgever waar je weer nieuwe informatie leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze CCU verpleegkundige banen helemaal bij in je beroep en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren CCU verpleegkundige bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren CCU verpleegkundigen geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ga nu snel naar onze actuele banen: CCU verpleegkundige.

beleidsmedewerker vacatures

Alle CCU verpleegkundige vacatures bekijken?