Skip to footerSkip to content
Ruveyda

Business analist vacatures

Solliciteer en ga werken als business analist

  • Flexibele werktijden en mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Ontvang trainingen en cursussen via de Maandag® Academy

Business analist vacatures

Vul jij de vacatures als business analist heel gemakkelijk in ​​óf ben je toe aan een andere baan binnen de IT? Maandag® denkt graag met jou mee. Met de juiste doelen en begeleiding maak jij je dromen waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van je carrière je je ook bevindt, neem zeker een kijkje bij onze vacatures business analist. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek de business analisten vacatures hieronder.

Business analist vacature voor jou

Bij Maandag® komen we graag te weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan enkel vaardigheden bespreken op het gebied van bedrijfskundige informatica en hoogwaardige analyses. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk binnen de IT branche is voor ons erg belangrijk om een goede vacature business analist voor jou te vinden.

Dus praat over jouw opleiding en hard skills. Maar vertel ons vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek. Weten we perfect wat jouw drijfveren zijn? En is er een wederzijdse klik? Dan kun je aan de slag gaan bij Maandag®. Als junior, medior of senior business analist. Lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap?

Maandag Managed Recruitment opdracht

Business analist banen

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor business analist jobs in Nederland. Door ons grote netwerk en goede relaties binnen de IT-branche kunnen wij voor jou verschillende deuren openen bij uitdagende opdrachtgevers. Bij Maandag® vinden we de groei en het plezier van jou als business analist professional enorm belangrij. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces van A tot Z.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij ons, en werkt tegelijkertijd voor verscheidene opdrachten en bedrijven. Wat doet een business analist? Jij als business analist ondersteunt de opdrachtgevers tijdens het verbeteren, maar ook opzetten, van hun bedrijfsprocessen. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt combineren om zo ontwikkelingen te vertalen naar bruikbare specificaties en efficiënte oplossingen. Zo krijg je de kans om in allerlei verschillende organisaties te werken met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als business analist vindt bij ons altijd een passende baan. En ook nog eens heerlijk dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel het land banen als business analist.

Business analist banen

Waar je ook staat als business analist, bij Maandag® bieden we je altijd de gelegenheid om verder te groeien in jouw functie. Als Junior business analist hoef je meestal weinig passende werkervaring te hebben. Misschien heb je net je eerste werkervaring opgedaan en ben je nu klaar om door te groeien. Je bent zeer enthousiast en erg leergierig om met jouw analytische vermogen het vak eigen te maken.

Als ervaren business analist bieden wij de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren business analisten geven wij de handvatten om door te groeien en je verder te ontwikkelen binnen jouw vak.

beleidsmedewerker vacatures

Doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. We bieden een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin wij alles uitleggen over onze cultuur en werkwijze. Daarnaast heb je de mogelijkheid om elk jaar diverse opleidingen te volgen om je te ontwikkelen tot een succesvolle business analist. Zo blijf je via onze academie helemaal up-to-date in vakgebied en krijg je de kans om jouw CV te verrijken.

Alle busniess analist vacatures bekijken?