Skip to footerSkip to content
Shizam Zorg basisarts

Bouwkundige vacatures

Solliciteer en ga werken als bouwkundige

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Bouwkundige vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als bouwkundige van nature in, ​​of ben je op zoek naar een andere job binnen de bouw? Maandag® biedt jou de mogelijkheid om dit te ontdekken. Met de juiste coaching maak jij jouw dromen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je loopbaan je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures bouwkundige. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de bouwkundige vacatures hieronder en laat je aanmoedigen door de hoeveelheid opties die we hebben.

Bouwkundige vacature

Onze individuele aanpak voor een bouwkundige

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Zo begint jouw sollicitatie voor een bouwkundige functie: jij praat, wij luisteren. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan enkel het afstemmen van hard skills op het gebied van bouwkundige keuring en visuele inspectie. Waar jij kracht uit haalt naast je werk is minstens zo belangrijk voor ons om een passende vacature bouwkundige voor jou te vinden.

Dus vertel ons over bijvoorbeeld jouw opleiding bouwkunde, maar vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we exact waar jij energie van krijgt als bouwkundig inspecteur? En is er een klik tussen ons beiden? Dan ontvang je een vast contract en een geschikte datum voor jouw eerste werkdag. En jouw eerste opdracht als je aan het werk gaat, gelijk passend en in goede staat voor jou als professional. Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als bouwkundige hieronder.

Maandag Managed Recruitment opdracht

Bouwkundige jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als bouwkundige

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor bouwkundige jobs in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede partners in ons bouwkundig rapport, kunnen wij voor jou verschillende deuren openen bij professionele opdrachtgevers voor een bouwkundige job, waar jij mogelijk zelf nooit aan gedacht heb. De ontwikkeling en het vermaak van jou als jobs bouwkundige staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het proces van A tot Z voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor allerlei projecten en bedrijven aan bijvoorbeeld achterstallig onderhoud of nieuwe constructies. Dit betekent dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt samenvoegen. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende organisaties te groeien met zekerheid van inkomen. Het kan zomaar zijn dat jij een rapport moet opstellen voor een bouwkundige keuring, ook wel bouwtechnische keuring genoemd. Wie wil werken als bouwkundige vindt bij Maandag® altijd een passende baan. En ook nog eens prettig dicht bij waar jij woont. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs als bouwkundige. Dus kijk snel bij onze bouwkundige jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan vinden onze specialisten er een interessante job als bouwkundige bij.

Maandag Managed Services opdracht

Bouwkundige banen

Groeien als bouwkundige bij Maandag®

Waar je nu ook als bouwtechnische staat, bij Maandag® heb je altijd de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen in een bouwkundige baan. In ieder moment als professional zijn er wel geschikte banen als bouwkundige te vinden. Als Junior bouwkundige hoef je vaak geen tot weinig passende ervaring te hebben. Je hebt wel pas geleden je eerste werkervaring opgedaan, bij bijvoorbeeld een aannemer, en wilt nu doorgroeien. Je bent zeer gemotiveerd en erg leergierig om de aspecten van het vak door en door te kennen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren bouwkundigen word je getraind om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je ieder jaar vele verschillende opleidingen om je te verbeteren tot een succesvolle bouwkundige. Je kunt jezelf voorzien van brede kennis of je richt je op een specifiek onderdeel als de nationale hypotheek garantie. Je neemt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe informatie leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze bouwkundige banen helemaal up-to-date in je beroep en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren bouwkundige biedt Maandag® de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren bouwkundiges geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: bouwkundige.

beleidsmedewerker vacatures

Alle bouwkundige vacatures bekijken?