Skip to footerSkip to content
Nanouke

BOA vacatures

Solliciteer en ga werken als BOA

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

BOA vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als BOA heel gemakkelijk in, ​​of ben je op zoek naar een andere job binnen de handhaving? Maandag® geeft jou de kans om deze stap te zetten. Met de juiste begeleiding maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je loopbaan je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze nieuwe vacatures buitengewoon opsporingsambtenaar. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag uitnodigen voor een gesprek om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de BOA vacatures hieronder en wordt enthousiast door de hoeveelheid opties die we hebben.

BOA vacature

Onze unieke aanpak voor een BOA

Wij horen bij Maandag® graag wat jou beweegt. Zo beginnen wij jouw sollicitatie voor een BOA vacature: wij zijn een en al oor. Wij willen weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan puur hard skills afstemmen op het gebied van toezicht houden op de leefbaarheid binnen de samenleving. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is net zo belangrijk voor ons om een goede vacature BOA voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we precies wat jou fantastisch lijkt om te doen? En klikt het aan beide kanten? Dan verkrijg je een parttime of fulltime vast contract. En jouw eerste opdracht, totaal passend voor jou als professional. Lijkt het je tof om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Bekijk jouw nieuwe vacature als BOA hieronder.

Maandag Managed Services opdracht

BOA jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als BOA

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor BOA jobs in Nederland. Door ons ruime netwerk en goede relaties kunnen wij voor jou alle deuren openen bij gave opdrachtgevers voor een BOA job, waar jij misschien zelf nooit aan was gekomen. Wij vinden de ontwikkeling en plezier van jou als jobs BOA professional ontzettend belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor verschillende projecten en organisaties. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt samenvoegen. Zo is het aan jou om in allerlei verschillende organisaties te groeien met de zekerheid van een goed salaris. Wie wil werken als BOA vindt bij ons altijd een toffe baan. En ook nog eens prettig dicht bij jouw woonplaats. Want wij hebben door heel Nederland jobs als BOA. Dus ga snel naar onze BOA jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vindt Maandag® er een interessante job als BOA bij.

Maandag Managed Services opdracht

BOA banen

Doorgroeien als BOA bij Maandag®

Wat je ook doet als BOA, wij bieden je altijd de gelegenheid om te groeien in een BOA baan. In elke fase van jouw loopbaan zijn er wel banen als BOA te vinden. Als Junior BOA hoef je vaak geen tot weinig passende ervaring te hebben. Je hebt wel pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en je wilt nu doorgroeien. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak door en door te kennen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren BOA's word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je ieder jaar diverse trainingen om je te verbeteren tot een succesvolle BOA. Je brengt je voorgaande ervaringen en kundigheid mee naar de opvolgende opdrachtgever waar je weer nieuwe dingen leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze BOA banen helemaal up-to-date in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren BOA bieden wij de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren BOA's bieden wij de juiste coaching om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: BOA.

beleidsmedewerker vacatures

Alle BOA vacatures bekijken?