Skip to footerSkip to content
Raqib

BI specialist vacatures

Solliciteer en ga werken als BI specialist

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

BI specialist vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als Business Intelligence specialist heel gemakkelijk in, ​​of ben je toe aan iets totaal anders binnen de big data branche of andere afdelingen? Maandag® geeft jou de kans om hierachter te komen. Met de juiste coaching maak jij je doelen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je loopbaan jij je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures BI specialist. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de kansen te overleggen! Ontdek de BI specialist vacatures hieronder en wordt uitgedaagd door de hoeveelheid opties die we hebben.

BI specialist vacature

Onze persoonlijke aanpak voor een BI specialist

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een Business Intelligence consultant of specialist functie: jij praat, wij luisteren. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen het bespreken van hard skills op het gebied van verschillende vraagstukken en strategische beslissingen. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is ten minste zo belangrijk voor ons om een passende vacature BI consultant voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw interesses op het gebied van power bi en machine learning. Maar vertel ons vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we perfect wat jij geweldig vindt? En klikt het aan beide kanten? Dan verkrijg je een vast contract. En jouw eerste opdracht als junior, medior of senior business intelligence specialist: helemaal passend bij jou als professional. Lijkt het je fantastisch om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als BI specialist hieronder.

Maandag Managed Recruitment opdracht

BI specialist jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als BI specialist

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor BI specialist jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons grote netwerk en goede partners binnen consultancy bedrijven kunnen wij voor jou alle deuren openen bij toffe organisaties, waar jij misschien zelf nooit aan was gekomen. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en het plezier van jou als jobs BI specialist professional enorm belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het proces van A tot Z om jouw carrière vorm te geven.

Je benut de voordelen van een contract bij ons, maar wat in jouw functie centraal staat is dat jij werkt voor diverse projecten en opdrachtgevers. Dit betekent dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt verbinden. Zo heb je de mogelijkheid om in allerlei verschillende bedrijven te werken met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als BI specialist vindt bij ons altijd een geschikte job. En ook nog eens fijn ergens in de buurt. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs als BI specialist. Dus scrol snel naar onze BI specialist jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan zoekt Maandag® er een interessante job als BI specialist bij.

Maandag Managed Services opdracht

BI specialist banen

Doorgroeien als BI specialist bij Maandag®

Wat je ook doet als BI specialist, bij Maandag® heb je altijd de kans om jezelf te ontwikkelen in een BI specialist baan. In elke fase van jouw loopbaan zijn er wel passende banen als BI specialist te vinden. Als Junior BI specialist hoef je vaak bijna geen relevante ervaring te hebben! Misschien heb je sinds kort je eerste jaar werkervaring opgedaan en bent nu klaar om door te groeien. Je bent zeer enthousiast, beschikt over probleemoplossend vermogen en bent erg benieuwd om het vak en de verschillende systemen door en door te kennen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren BI specialisten word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar vele trainingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle BI specialist. Je brengt je voorgaande ervaringen en kundigheid mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe dingen leert in een verse omgeving. Zo blijf je via onze BI specialist banen helemaal bij in je beroep en krijg je de kans om jouw CV verder uit te breiden.

Als ervaren BI specialist bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren BI specialists begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: BI specialist.

beleidsmedewerker vacatures

Alle BI specialist vacatures bekijken?