Skip to footerSkip to content

BI engineer vacatures

Solliciteer en ga werken als BI engineer

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

BI engineer vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als Business Intelligence engineer heel gemakkelijk in, ​​of wil je graag iets totaal anders? Maandag® geeft jou de kans om hierachter te komen. Met de juiste sturing maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures BI engineer. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om de mogelijkheden te overleggen voor een baan als data engineer! Ontdek de BI engineer vacatures hieronder en laat je aanmoedigen door de vele mogelijkheden.

BI engineer vacature

Onze unieke aanpak voor een BI engineer

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een BI engineer baan: wij zijn een en al oor. Wij komen graag te weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan puur vaardigheden en jouw mbo, hbo of wo opleiding bespreken. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is net zo belangrijk voor ons om een goede functie als BI engineer voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw interesses op het gebied van power bi, computer science en informatica in jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we precies wat jou drijft? En klikt het tussen ons beiden? Dan verkrijg je een vast contract. En jouw eerste opdracht, binnen de engineering, vanzelfsprekend passend bij jou! Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als BI engineer hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

BI engineer jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als BI engineer

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor BI engineer jobs in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten met data scientists en organisaties, kunnen wij vele deuren openen bij professionele bedrijven, waar jij misschien zelf nooit aan gedacht heb. Wij vinden de ontwikkeling en het plezier van jou als jobs BI engineer professional enorm belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het hele proces om jouw carrière een kickstart te geven.

Je profiteert van de voordelen van een fulltime of parttime contract bij ons, maar werkt voor verscheidene opdrachten en bedrijven. Dit betekent dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt samenvoegen. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te werken met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als BI engineer vindt bij ons altijd een geschikte baan. En ook nog eens heerlijk ergens in de buurt. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs als BI engineer. Dus kijk snel bij onze BI engineer jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vinden onze specialisten er een interessante job als BI engineer bij.

Maandag Managed Services opdracht

BI engineer banen

Doorgroeien als BI engineer bij Maandag®

Waar je ook staat als BI engineer, bij ons heb je altijd de mogelijkheid om door te ontwikkelen in een belangrijk expertisegebied als business intelligence engineer. In ieder moment van jouw professionele carrière zijn er wel banen als BI engineer te vinden. Als Junior BI engineer hoef je vaak geen passende werkervaring te hebben! Je hebt wel pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en bent nu ready om stappen te maken. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak helemaal naar jouw hand te zetten. Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk.

In ons team van ervaren BI engineers word je opgeleid om het vak te leren met de hulp van jouw directe collega's. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je ieder jaar verschillende opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle BI engineer, bijvoorbeeld binnen het informatica powercenter. Je neemt je eerdere ervaringen en kundigheid mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe zaken leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze BI engineer banen helemaal bij in je beroep en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om jouw CV te verrijken.

Als ervaren BI engineer bieden wij de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren BI engineers bieden wij de juiste coaching om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Bekijk nu onze actuele banen: BI engineer.

beleidsmedewerker vacatures

Alle BI engineer vacatures bekijken?