Skip to footerSkip to content

BI analist vacatures

Solliciteer en ga werken als BI analist

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

BI analist vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als Business Intelligence analist heel gemakkelijk in, ​​of wil je graag iets totaal anders binnen de data analyse of bedrijfskundige informatica? Maandag® geeft jou de kans om hierachter te komen. Met de juiste begeleiding maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van je loopbaan jij je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures BI analist. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de BI analist vacatures hieronder en wordt verrast door de hoeveelheid opties die we hebben.

BI analist vacature

Onze individuele aanpak voor een BI analist

Wij horen bij Maandag® graag wat jou motiveert. Zo begint jouw sollicitatie voor een BI analist vacature: wij zijn een en al oor. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen vaardigheden bespreken. Waar jij kracht uit haalt naast je werk is minimaal zo belangrijk voor ons om een gepaste vacature BI analist voor jou te vinden.

Dus praat over jouw hobby’s, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we precies waar jij energie van krijgt? En klikt het aan beide kanten? Dan verkrijg je een vast contract. En je eerste project, totaal passend bij jou! Lijkt het je wat om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Bekijk jouw nieuwe vacature als BI analist hieronder.

Maandag Managed Services opdracht

BI analist jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als BI analist

Wij horen bij Maandag® graag wat jou motiveert. Zo begint jouw sollicitatie voor een BI analist baan: wij zijn een en al oor. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen vaardigheden en salarissen bespreken. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is minimaal zo belangrijk voor ons om een gepaste vacature BI analist voor jou te vinden.

Dus praat over jouw passie voor analyses en Microsoft business intelligence, maar vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we precies waar jij energie van krijgt als bi consultant of analist? En klikt het aan beide kanten? Dan verkrijg je een vast contract. En jouw eerste project, totaal passend bij jou! Lijkt het je wat om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Bekijk jouw nieuwe vacature als BI analist hieronder.

Maandag Managed Recruitment opdracht

BI analist banen

Doorgroeien als BI analist bij Maandag®

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor business intelligence analisten in de publieke- en commerciële sector. Door ons grote netwerk en goede relaties kunnen wij voor business analisten verschillende deuren openen bij gave opdrachtgevers, waar jij misschien zelf nooit aan gedacht heb. Wij vinden de ontwikkeling en het plezier van jou als BI analist professional heel belangrijk. Daar willen wij jou graag mee helpen. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het proces van A tot Z voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je krijgt alle voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor allerlei projecten en opdrachtgevers. Dit betekent dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt verbinden. Zo krijg je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te werken met zekerheid van een (boven)gemiddeld salaris. Wie wil werken als BI analist vindt bij Maandag® altijd een geschikte job. En ook nog eens fijn ergens in de buurt. Want wij hebben door heel het land jobs als BI analist. Dus scrol snel naar onze BI analist jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vinden onze experts er een interessante job als BI analist bij.

beleidsmedewerker vacatures

Alle BI analist vacatures bekijken?