Skip to footerSkip to content
Projectsourcing

Beleid en bestuur vacatures

Solliciteer en ga werken in beleid en bestuur

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Afwisseling in je werk
  • Persoonlijke begeleiding en coaching

Beleid en bestuur vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als beleid en bestuur van nature in, ​​of wil je graag iets totaal anders binnen de publieke sector of het openbaar bestuur? Maandag® is de plek om hierachter te komen. Met de juiste coaching maak jij jouw ambities waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van jouw carrière je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures. Wil jij zekerheid combineren met inhoudelijke afwegingen en uitdaging in maatschappelijke vraagstukken? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de beleid en bestuur banen op zowel mbo niveau als op hbo niveau hieronder en wordt uitgedaagd door de vele mogelijkheden.

Beleid en bestuur vacature

Onze individuele aanpak voor een beleid en bestuur

Wij horen bij Maandag® graag wat jou motiveert. Zo beginnen wij jouw sollicitatie: jij praat, wij luisteren. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan alleen het bespreken van hard skills, theoretische kennis en jouw interesse in maatschappelijke issues. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk binnen maatschappelijke organisaties, is ten minste zo belangrijk voor ons om een goede baan voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw mbo of hbo bacheloropleiding of jouw master bestuur en beleid, maar vertel ons vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we perfect waar jij energie van krijgt binnen actuele thema's? En is er een klik tussen ons beiden? Dan verkrijg je een vast contract. En jouw eerste project, met bijvoorbeeld publieke managers, gelijk op jouw lijf geschreven! Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Zie jouw nieuwe baan als bestuur beleid hieronder.

Maandag Managed Services opdrachtgevers

Beleid en bestuur jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als beleid en bestuur

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor beleid en bestuur jobs in Nederland. Door ons grote netwerk en goede contacten binnen de overheid en op internationaal perspectief, kunnen wij deuren openen bij uitdagende bedrijven waar jij misschien zelf nooit aan was gekomen. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en voldoening van jou als jobs beleid en bestuur professional heel belangrijk. Wij kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor verscheidene opdrachten en bedrijven. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt verbinden. Zo heb je de mogelijkheid om in allerlei verschillende organisaties te werken met de zekerheid van een goed salaris. Wie wil werken als beleid en bestuur vindt bij ons altijd een passende baan. En ook nog eens prettig dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs als beleid en bestuur. Dus ga snel naar onze beleid en bestuur jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan vinden wij er een interessante job als beleid en bestuur bij.

beleidsmedewerker vacatures

Beleid en bestuur banen

Doorgroeien als beleid en bestuur bij Maandag®

Wat je ook doet als beleid en bestuur, wij bieden je altijd de gelegenheid om stappen te zetten in een beleid en bestuur baan. In elke fase van jouw professionele carrière zijn er wel passende banen als beleid en bestuur te vinden. Als Junior beleid en bestuur hoef je meestal geen passende ervaring te hebben! Misschien heb je net je eerste werkervaring opgedaan en bent nu klaar om door te groeien. Je bent zeer enthousiast en erg leergierig om het vak helemaal naar jouw hand te zetten. Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk.

In ons team van ervaren beleid en bestuur medewerkers word je getraind om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Daarnaast volg je elk jaar diverse opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle beleid en bestuur. Je brengt je eerdere ervaringen en kundigheid mee naar een volgende opdrachtgever waar je weer nieuwe dingen leert in een verse omgeving. Zo blijf je via onze beleid en bestuur banen helemaal bij in je beroep en krijg je de uitgelezen kans om jouw CV te verrijken.

Als ervaren beleid en bestuur bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren beleid en bestuur begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ga nu snel naar onze actuele banen: beleid en bestuur.

Maandag Managed Services opdracht

Alle beleid en bestuur vacatures bekijken?