Skip to footerSkip to content

Assistent projectleider vacatures

Solliciteer en ga werken als assistent projectleider

  • Uitdagend, afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Arts vacatures bij jou in de buurt

Assistent projectleider vacatures voor jou

Vul jij de vacature als assistent projectleider heel gemakkelijk in, ​​of wil je graag een andere richting? Maandag® biedt jou de mogelijkheid om deze stap te zetten. Met de juiste coaching maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je loopbaan je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze beschikbare banen als assistent projectmanager. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de kansen te overleggen! Ontdek de assistent projectleider functies hieronder en laat je aanmoedigen door de vele mogelijkheden.

Assistent projectleider vacature

Onze unieke aanpak voor een assistent projectleider

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Zo begint jouw sollicitatie voor assistent projectmanagers: wij zijn een en al oor. Wij komen graag te weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen vaardigheden en competenties bespreken. Waar jij energie uit haalt naast je werk is minimaal zo belangrijk voor ons om een gepaste baan als assistent projectleider voor jou te vinden.

Dus vertel ons ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we exact wat jij geweldig vindt? En klikt het tussen ons beiden? Dan ontvang je een tijdelijk, parttime of fulltime vast contract. En jouw eerste project voor een opdrachtgever, vanzelfsprekend passend voor jou als professional. Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als assistent projectleider hieronder.

Maandag Managed Services opdracht

Assistent projectleider jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als assistent projectleider

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor assistent projectleider jobs in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede partners kunnen wij voor jou alle deuren openen bij gave organisaties voor een assistent projectleider job, waar jij misschien zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en voldoening van jou als jobs assistent projectleider professional enorm belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces om jouw carrière een kickstart te geven.

Je benut de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verscheidene opdrachten en bedrijven. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt verbinden. Zo is het aan jou om in allerlei verschillende bedrijven te groeien met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als assistent projectleider vindt bij Maandag® altijd een passende baan. En ook nog eens heerlijk dicht bij jouw woonplaats. Want wij hebben door heel het land jobs als assistent projectleider, of je nou in Noord-Holland, Limburg of Zeeland woont. Dus ga snel naar onze assistent projectleider jobs en zeg ons waar jij graag wilt werken. Dan vindt Maandag® er een interessante job als assistent projectleider bij.

beleidsmedewerker vacatures

Assistent projectleider banen

Groeien als assistent projectleider bij Maandag®

Groeien als assistent projectleider kan bij Maandag®. Wat je ook doet als assistent projectleider, wij bieden je altijd de gelegenheid om verder te groeien in een assistent projectleider baan. In ieder moment van jouw loopbaan zijn er wel passende banen als assistent projectleider te vinden. Als Junior assistent projectleider hoef je vaak niet veel passende werkervaring te hebben! Je hebt wel sinds kort je eerste werkervaring opgedaan met projecten en bent nu klaar voor de volgende stap. Je bent zeer gemotiveerd en erg leergierig om het vak door en door te kennen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. In ons team van ervaren assistent projectleiders word je opgeleid om het vak te leren. Ook bieden we een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar vele opleidingen om je te verbeteren tot een succesvolle assistent projectleider. Je brengt je voorgaande ervaringen en kundigheid mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe info leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze assistent projectleider banen helemaal bij in je werkgebied en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om jouw CV te verrijken.

Als ervaren assistent projectleider bieden wij de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren assistent projectleiders begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ga nu snel naar onze actuele banen: assistent projectleider.

beleidsmedewerker vacatures

Alle assistent projectleider vacatures bekijken?