Skip to footerSkip to content
Projectsourcing

Asset manager vacatures

Solliciteer en ga werken als asset manager

  • Uitdagend, afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Arts vacatures bij jou in de buurt

Asset manager vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als asset manager heel gemakkelijk in, ​​of ben je op zoek naar een andere richting binnen bijvoorbeeld IT bedrijven of commercieel vastgoed? Maandag® is de plek om hierachter te komen. Met de juiste sturing maak jij jouw plannen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van jouw carrière je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures in de asset management branche. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan met een breed takenpakket, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag uitnodigen voor een gesprek om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de vacatures en laat je prikkelen door alle kansen.

Asset manager vacature

Onze persoonlijke aanpak voor een asset manager

Wij horen bij Maandag® graag wat jou beweegt en wat jouw competenties zijn. Zo beginnen wij jouw sollicitatie voor een een baan binnen asset management: wij zijn een en al oor. Wij willen weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan enkel vaardigheden en kennis op operationeel niveau bespreken. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is minstens zo belangrijk voor ons om een gepaste vacature voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we starten. Kunnen wij in kaart brengen waar jij energie van krijgt? En is er een klik aan beide kanten? Dan ontvang je een vast contract. En jouw eerste praktijk gecoördineerde activiteiten, gelijk op tactisch niveau passend bij jou als professional. Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij ons? En lijkt erken bij ons een mooie stap? Zie de mogelijkheden voor jouw nieuwe baan hieronder.

Maandag Managed Services opdracht

Asset manager jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als asset manager

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener in Nederland. Door ons grote netwerk en goede relaties met institutionele beleggers kunnen wij vele verschillende deuren openen bij toffe organisaties, waar jij mogelijk zelf nooit aan gedacht heb. Wij vinden de groei en het vermaak van jou als vastgoed professional heel belangrijk. Daarom willen wij jou graag helpen en vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het hele proces voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende organisaties en projecten met technische aspecten. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt verbinden. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te werken met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als asset manager vindt bij ons altijd een goede job. En ook nog eens prettig bij jou in de buurt. Want Maandag® heeft door heel Nederland banen binnen de asset management branche. Dus kijk snel bij onze asset manager jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan zoeken onze experts er een interessante job als asset manager bij.

Maandag Managed Recruitment opdracht

Asset manager banen

Groeien als asset manager bij Maandag®

Groeien als asset manager kan bij Maandag®. Waar je ook staat als asset manager, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om verder te groeien in een asset manager baan. In elke fase van jouw professionele carrière zijn er wel geschikte banen als asset manager te vinden. Als Junior asset manager hoef je gewoonlijk geen relevante ervaring te hebben. Misschien heb je pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en ben je nu klaar voor de volgende stap. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak helemaal naar jouw hand te zetten.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. In ons team van ervaren asset managers word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar verschillende trainingen om je te verbeteren tot een succesvolle asset manager. Je neemt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar de opvolgende opdrachtgever waar je weer nieuwe info leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze asset manager banen helemaal bij in je beroep en krijg je de kans om jouw CV verder uit te breiden.

Als ervaren asset manager bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren asset managers geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Scroll nu snel verder naar onze actuele banen: asset manager.

beleidsmedewerker vacatures

Alle asset manager vacatures bekijken?