Skip to footerSkip to content
Mijn Maandag
  Menu
  220113 P0002-2022 Maandag Dawn Belgie 03 130 - RT

  Agile coach vacatures

  Solliciteer en ga werken als agile coach

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Afwisseling in je werk
  • Persoonlijke begeleiding en coaching

  Agile coach vacatures voor jou

  Vul jij de vacatures als agile coach met gemak in, ​​of wil je graag een andere richting? Maandag® is de plek om hier achter te komen. Met de juiste coaching maak jij je dromen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je loopbaan je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures agile coach. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om de kansen te overleggen! Ontdek de agile coach vacatures hieronder en wordt enthousiast door alle mogelijkheden.

  Agile coach vacatures

  Maandag Managed Services opdracht

  Agile coach vacature

  Onze individuele aanpak voor een agile coach

  Wij horen bij Maandag® graag wat jou motiveert. Onze vuistregel bij een 1e gesprek voor een agile coach vacature: jij praat, wij luisteren. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen hard skills bespreken. Waar jij kracht uit haalt naast je werk is minstens zo belangrijk voor ons om een gepaste vacature agile coach voor jou te vinden.

  Dus praat over jouw hobby’s, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we perfect wat jij geweldig vindt? En is er een klik aan beide kanten? Dan krijg je een vast contract. En je eerste project, totaal passend bij jou! Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als agile coach hieronder.

  Maandag Managed Recruitment opdracht

  Agile coach jobs

  Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als agile coach

  Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor agile coach jobs in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede partners kunnen wij voor vele alle deuren openen bij uitdagende bedrijven voor een agile coach job, waar jij mogelijk zelf nooit aan was gekomen. Bij Maandag® vinden we de groei en voldoening van jou als jobs agile coach professional heel belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces om jouw carrière vorm te geven.

  Je benut de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor allerlei opdrachten en bedrijven. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt verbinden. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te groeien met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als agile coach vindt bij Maandag® altijd een passende baan. En ook nog eens fijn bij jou in de buurt. Want wij hebben door heel het land jobs als agile coach. Dus kijk snel bij onze agile coach jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan zoeken onze specialisten er een interessante job als agile coach bij.

  maandag-opdrachtgevers-professional-zebrapad

  Agile coach banen

  Groeien als agile coach bij Maandag®

  Wat je nu ook doet als agile coach, bij ons heb je altijd de kans om door te ontwikkelen in een agile coach baan. In ieder moment als professional zijn er wel passende banen als agile coach te ontdekken. Als Junior agile coach hoef je vaak geen tot weinig passende ervaring te hebben! Misschien heb je net je eerste werkervaring opgedaan en bent nu ready om stappen te maken. Je bent zeer enthousiast en erg leergierig om het vak door en door te kennen.

  Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren agile coach word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar verschillende trainingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle agile coach. Je brengt je eerdere ervaringen en kundigheid mee naar de opvolgende opdrachtgever waar je weer nieuwe info leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze agile coach banen helemaal bij in je beroep en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om je CV verder uit te breiden.

  Als ervaren agile coach biedt Maandag® de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren agile coach begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Scroll nu snel verder naar onze actuele banen: agile coach.

  Alle agile coach vacatures bekijken?

  Vind jouw vacature