Skip to footerSkip to content
220113 P0002-2022 Maandag Dawn Belgie 03 130 - RT

Agile coach vacatures

Solliciteer en ga werken als agile coach

  • Uitdagend, afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding, mentoring en coaching

Agile coach vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als agile coach met gemak in of wil je een andere richting op en misschien zelfs wel naar een hoger niveau? Maandag® is de plek om hier achter te komen. Met de juiste coaching maak jij je dromen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je loopbaan je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze agile coaching vacatures. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om jouw kansen en de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de agile coach vacatures hieronder en wordt enthousiast door de verschillende opties.

Agile coach vacature

Onze individuele aanpak voor een agile coach

Wij horen bij Maandag® graag wat jou motiveert. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een agile coach sollicitant: jij praat, wij luisteren. Wij horen graag wie jij bent, wat jouw mindset is en hoe jij van toegevoegde waarde kunt zijn. Daarnaast gaat een sollicitatie ook om veel meer dan alleen hard skills bespreken. Waar jij kracht uit haalt naast je werk, is minstens zo belangrijk voor ons. Op deze manier kunnen wij een gepaste functie voor jou vinden binnen de agile coaches vacatures.

Dus praat over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we perfect wat jij geweldig vindt? En is er een klik aan beide kanten? Dan krijg je een vast contract. En je eerste project, totaal passend bij jou! Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als agile coach hieronder.

Maandag Managed Services opdracht

Agile coach jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als agile coach

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor agile coaches en scrum masters in Nederland. Door onze goede partners en het uitgebreide netwerk binnen de gehele organisatie, kunnen wij vele deuren openen bij uitdagende bedrijven waar jij mogelijk zelf nooit aan was gekomen. Hier kan jij de cruciale rol vervullen en jouw agile gedachtegoed in de praktijk toepassen. Bij Maandag® vinden we de groei en de voldoening van jou als jobs agile coach professional heel belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces om jouw carrière vorm te geven.

Je benut de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor allerlei opdrachten en bedrijven. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt verbinden. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te groeien met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als agile coach vindt bij Maandag® altijd een passende baan. En ook nog eens fijn bij jou in de buurt. Want wij hebben door heel het land jobs als agile coach. Het enige wat jij nodig hebt is een agile mindset. Dus kijk snel bij onze agile coach jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan zoeken onze specialisten er een geschikte baan bij.

Maandag Managed Recruitment opdracht

Agile coach banen

Groeien als agile coach bij Maandag®

Wat je nu ook doet als agile coach, bij ons heb je altijd de kans om door te ontwikkelen in een agile coach baan. In ieder moment als professional zijn er wel passende banen in de agile projectmanagement branche te ontdekken. Als Junior agile coach hoef je vaak geen tot weinig passende ervaring te hebben! Misschien heb je net je eerste werkervaring opgedaan als product owner of scrum master en ben je nu ready om stappen te maken. Je bent zeer enthousiast, geïnteresseerd in agile filosofie, agile transformatie en je bent erg leergierig om het agile werken door en door te begrijpen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren agile coach word je op teamniveau opgeleid met de agile methode. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin jou alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je, naast de agile coach training, ook elk jaar verschillende trainingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle agile coach, denk hierbij aan trainingen over agile transformaties en agile transitie. Je brengt je eerdere ervaringen en kundigheid mee naar de opvolgende opdrachtgever waar je weer nieuwe info leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze agile coach banen helemaal bij in je beroep en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om jouw CV verder uit te breiden.

Als ervaren agile coach biedt Maandag® de afwisseling en uitdagingen die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren agile coaches begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Scroll nu snel verder naar onze actuele banen: agile coach.

maandag-opdrachtgevers-professional-zebrapad

Alle agile coach vacatures bekijken?