Skip to footerSkip to content
Ruveyda

Administratief medewerker vacatures

Solliciteer en ga werken als administratief medewerker

  • Krijg persoonlijke begeleiding, coaching en doorgroeimogelijkheden
  • Uitdagend, afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Afwisselende functie administratief medewerker

Administratief medewerker vacatures voor jou

Ben je toe aan een volgende stap of wil je een andere functie ontdekken? Maandag® is dé plek om dit te verkennen. Bij Maandag® combineer je financiële zekerheid met afwisseling, uitdaging en nieuwe ontwikkelingen. Met de juiste coaching maak jij jouw ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van jouw loopbaan je ook zit; neem zeker een kijkje bij onze vacatures administratief medewerker.

Administratief medewerker vacature

Onze persoonlijke aanpak

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Zo begint jouw sollicitatie voor een medewerker administratie functie: jij praat, wij luisteren. Wij komen graag te weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan de hard skills bespreken.

Dus neem ons mee in jouw competenties, maar vertel ons vooral ook over jouw persoonlijke leven. Pas jij in het functieprofiel en klikt het tussen ons beiden? Dan ontvang je een vast contract en je eerste project als professional. En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Ontdek de actuele administratief medewerker vacatures hieronder.

administratief medewerker

Administratief medewerker banen

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor administratief medewerker banen in Nederland. Door ons ruime netwerk in de zakelijke dienstverlening en goede partners binnen de administratie branche kunnen wij voor vele verschillende deuren openen.

Bij Maandag® kun je afwisseling en zekerheid met elkaar combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verscheidene projecten en opdrachtgevers. Waar je diverse administratieve taken krijgt. Dit allemaal lekker dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel Nederland banen als beleidsmedewerker sociaal domein.

Groeien als administratief medewerker

In welke fase van jouw loopbaan je ook zit, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om verder te groeien. Ook als je geen administratieve achtergrond hebt. Je kunt bijvoorbeeld uitgroeien tot financieel administratief medewerker of juridisch administratief medewerker. Je leert in ieder geval administratieve werkzaamheden eigen te maken.

Bij Maandag® vind je de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van allerlei verschillende organisaties en bij elke organisatie leer je iets nieuws.

Beleidsmedewerker WMO vacatures

Doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren administratieve medewerkers word je opgeleid om het vak te leren.

Je ontwikkelt je bij Maandag® op twee manieren. Enerzijds door de diverse werkervaring die je opdoet. Anderzijds door de Maandag® Academy, met allerlei trainingen en cursussen. Zo blijf je via onze administratief medewerker banen helemaal bij in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Alle administratief medewerker vacatures bekijken?

Waar wil jij aan de slag?

Financieel administratief medewerker

Meer weten

Waar wil jij aan de slag?