Skip to footerSkip to content
Accountmanager IT vacatures

accountmanager ITvacatures

Solliciteer en ga werken als accountmanager IT

  • Uitdagend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden & bonusregeling
  • Een goede werksfeer en toffe werkuitjes

Accountmanager IT vacatures bij Maandag

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als accountmanager? Of wil je graag een andere baan als volgende stap? Maandag® is dé plek om dit verder te verkennen. Hoeveel jaar werkervaring je ook hebt, met de juiste coaching maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van jouw loopbaan je ook zit; neem zeker een kijkje bij onze vacatures accountmanager IT. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om jouw behoeften te vertalen naar new business! Ontdek de accountmanager IT vacatures hieronder.

Dé accountmanager IT vacatures voor jou

Wij horen bij Maandag® graag waar jij gedreven in bent en wat jouw doelstellingen zijn. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan enkel vaardigheden bespreken.

Dus praat niet alleen over jouw opleidingsniveau, maar vooral ook over jouw hobby's, en andere zaken. Weten we precies waar jij energie van krijgt, of je resultaatgericht bent en goed kan samenwerken? En klikt het aan beide kanten? Dan krijg je van ons een contract en je eerste project, helemaal passend voor jou als professional. Lijkt dit jou een mooie stap? Ontdek alle accountmanager IT vacatures bij Maandag®.

beleidsmedewerker vacatures

Accountmanager IT banen Maandag® is dé verbinder in werk

Wij verbinden mensen met werk waar ze zin in hebben en zin in houden. Wanneer je als accountmanager IT werkt bij Maandag®, ben jij hier een belangrijk onderdeel van. Je bent een verbinder tussen werkgever en werknemer. Je bouwt langdurige relaties op en gaat graag de uitdaging aan om voor elke vacature de juiste persoon te vinden. Bovendien hebben wij een interessante bonusregeling bovenop een interessant salaris.

Als accountmanager IT heb je een interessant, breed takenpakket. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je gaat werken voor bestaande klanten, maar ook het werven van potentiële klanten valt onder jouw verantwoordelijkheden. Als je wilt werken als accountmanager zorg bij Maandag®, is er altijd een toffe baan bij jou in de buurt. Wij hebben namelijk vestigingen door heel Nederland.

Wij vinden jouw ontwikkeling als accountmanager IT enorm belangrijk. Wil je leren hoe je het beste relaties kunt onderhouden met diverse opdrachtgevers? Of wil je leren hoe je kunt inspelen op ontwikkelingen op de markt? Bij Maandag® zorgen we dat jouw werk bestaat uit leuke en leerzame projecten.

Groeien als accountmanager IT

Als Junior accountmanager IT hoef je vaak bijna geen passende werkervaring te hebben. Je bent wel zeer gemotiveerd en erg leergierig om het vak door en door te kennen. Je zal ieder jaar diverse opleidingen volgen om je te ontwikkelen tot een succesvolle ervaren accountmanager IT.

Ook ervaren accountmanagers IT bieden wij wij afwisseling, uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren accountmanagers IT bieden wij de mogelijkheden om te groeien door middel van diverse opleidingen en cursussen die allemaal relevant zijn voor jou als professional binnen deze branche.

Landingspagina foto-s (1)

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. We bieden standaard een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze.

Wat je nu ook doet, als accountmanager IT bij Maandag® heb je altijd de gelegenheid om stappen te zetten in een accountmanager IT baan.

Alle accountmanager IT vacatures bekijken?