Verzorgende IG

Over de functie

Voor een ziekenhuis in Haarlem ben ik met spoed op zoek naar één of meerdere Verzorgende IG. Als Verzorgende IG ondersteun jij Verpleegkundigen op de corona afdeling van het ziekenhuis. Je komt te werken op de SEH (spoed eisende hulp) en EHLH (eerste hart long hulp) en het kan zijn dat je indien piekmomenten je direct op een andere afdeling kan worden ingezet. Daarom is het van belang dat jij al Verzorgende IG sterk in je schoenen staat en zeer flexibel bent. In deze functie ben je niet verantwoordelijk voor eigen patiënten. Daarnaast is het van belang dat je voor minimaal 24 uur per week beschikbaar bent en dat je beschikbaar bent voor alle diensten. Dit is een harde eis omdat vanuit het ziekenhuis wordt gewenst dat er zo min mogelijk wisselende gezichten op één afdeling werken i.v.m. goede zorg voor de patiënt.


Heb je interesse in deze functie? Dan kom ik graag snel met je in contact. Jij bent van levensbelang! Solliciteer direct als Verzorgende IG via onderstaande sollicitatie button, stuur je CV naar femke.cluistra@maandag.nl of bel 0682132558. Je kunt per direct starten!

Functie eisen

 • Minimaal voor 24 uur beschikbaar en beschikbaar voor de duur van 3 maanden met eventuele verlenging
 • Beschikbaar voor alle diensten
 • Je bent afgestudeerd Verzorgende IG
 • In het bezit van een geldig VOG (gaan wij voor je aanvragen via Maandag)
 • Twee referenten op voorhand
 • Je kunt snel starten

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. 


Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs