Verzorgende IG in het ziekenhuis

Over de functie

Het is een bewogen tijd voor de zorg en voor ziekenhuizen in het bijzonder; velen afdelingen hebben stil gelegen en operaties zijn uitgesteld doordat de nood elders binnen het ziekenhuis (nog) hoger was. Een volgende golf gaat ook hen niet in de koude kleren zitten. Het is hard nodig om de personele bezetting helemaal op orde te krijgen en hiervoor hebben wij jou als Verzorgende IG meer dan ooit nodig.


Naar aanleiding van bovenstaande zijn wij, voor een ziekenhuis in Zuid-Limburg, op zoek naar Verzorgende IG's ter ondersteuning van de Verpleegkundigen. Aangezien er mogelijk wat geschoven gaat worden met Verpleegkundigen naar COVID-afdelingen, is er extra personeel nodig binnen andere afdelingen. Mocht je zelf ook geïnteresseerd zijn in het werken op een COVID-19 afdeling, dan kun je deze interesse uiteraard ook kenbaar maken. Juist omdat nu meerdere afdelingen extra inzet nodig hebben, is er ruimte om samen te kijken wat het best bij jou past. Een mogelijk gesprek bij onze opdrachtgever zal uitwijzen of en hoe je matcht bij het ziekenhuis. Hierin nodigen wij jou van harte uit jouw persoonlijke interesses en ervaringen te delen zodat er een mooie match gemaakt kan worden binnen de dynamische werkomgeving die een ziekenhuis te bieden heeft. Het gaat om een langdurig project (6 - 12 maanden) met eventuele ruimte voor verlenging. Jouw arbeidsvoorwaarden stemmen we in een kennismakingsgesprek met elkaar af.


Werken in de zorg is mooi en waardevol! Maar zeker ook zwaar. Je moet het maar kunnen... Dat weten wij bij maandag®. Daarom zetten we er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding of zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en kun je altijd rekenen op het luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainingsmogelijkheden aan. Dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.


Laten we samen ervoor zorgen dat iedere patiënt de aandacht krijgt die hij/ zij verdient en solliciteer! Bij vragen kun je altijd contact opnemen via: 06-82254657 en meral.westbroek@maandag.nl).

Functie eisen

  • klinische ervaring is een pré maar niet vereist;
  • minimaal een Verzorgende IG diploma (let op: dit is een harde eis);
  • minimaal 24 uur per week beschikbaar, liefst meer.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Merál Westbroek

Merál Westbroek

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs